Wyniki z egzaminu FCe

Temat przeniesiony do archwium.
mam pytanie, zdawalem w czerwcu egzamin FCE, kiedy przyjda do mnie wyniki??? prosze o szybka odpowiedz
ja rowniez zdawalem w czerwcu. z tego co mi wiadomo wynikow mozna sie spodziewac w polowie sierpnia...
Witam!
Z tego co ja się orientuję mają czas do 2m-cy. Czyli tu bym się zgodziła z opinia o wynikach w połowie sierpnia...no, może do końca;P
ja też zdawałem w czerwcu, i już normalnie nie wyrabiam czekając na te wyniki :-(((( to jest jak wyrocznia!! :((( ech... oby było minimum B..... ech... ale cuję, że bedzie gorzej ;-(((
ja tez chciałabym dostac B z FCE, ale mam złe przeczucie... teraz jest na mnie ogromna presja, bo wszyscy moi znajmoi sa pewni ze bede miec nawet A, najgorzej jest z nauczycielka która twierdzi ze C z Fc sie nie liczy i żebysmy lepiej nie dostali tej oceny bo przyniesiemy jej wstyd;-(((
nie zgadzam się z twoją nauczycielką!wydaje mi się ,że w ogóle zdać ten egzamin to jest osiągnięcie, obojętnie na jaką ocenę!aż 1/4 przystępujących do egzaminu w polsce nie zdaje.tak więc C nie jest żadną hańbą.ps:ja też czekam na wyniki z niecierpliwością!
wyniki są 10 tygodni od egzaminu
a skąd wiesz że 10 tygodni?????????? ja słyszałem że 6 tyg. i niektórzy podobno juz je dostali.
NA broszurkach ,które dawano w trakcie zapisów na FCE była wzmianka ,że na wyniki czeka się około 9 tygodni od zakończenia sesji egzaminacyjnej. O ile dobrze pamiętam sesja kończyła się koło 24 czerwca więc jeszcze jest trochę czasu na to by przysłano wyniki.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich oczekujących i życzę jak najlepszych wyników :-)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe