hej delfin,jak tam w pracy? ale do rzeczy, spodziewalem sie tak szczerze mowiac z writingu A , pisalem composition o wyborze zawodow,mowie ze sie spodziewalem bo akurat w piasniu bylem zawsze dobry, a raczej w \"laniu wody\",poza tym znalem dosc duzo fajnych,efekciarskich zwrotow i slowek ,zwlaszcza do czesci pisemnej takze to chyba bylo to , Ale wiesz co, nikt mi nie sprawdzal nigdy writingow bo na kurs chodzilem tylko miesiac w sumie,potem olalem bo nie bylo kasy.jesli chodzi o pozostale czesci to wiedzialem ze dobrze mi poszly.chociaz na speakingu nie mowilem jak z kasety ale za to -znowu- uzywalem efektownego slownictwa,nie wiem jak to opisac,po prostu slownictwa z gornej polki,przez co nie musialem mowic duzo,moje wypowiedzi byly krotkie ale konkretne i naszpikowane w sumie slowkami ktorych juz dzis nawet nie pamietam,po prostu mi sie udalo i tyle.Tak na koniec powiem Ci ze nawet gdybym mial C to tez bym skakal do gory.pozdrawiam Cie w pracy mozesz cos jeszcze napisac to odpisze bo teraz sie nudze zajebiscie:)