to było straszliwe!

Temat przeniesiony do archwium.
dla mnie listening było baaardzo trudny! miałam wersję B. nie umiałam sobie z tym poradzić :( teraz się starasznie boję co dalej będzie... pocieszcie mnie troszeczkę, proszę!
hej! hmm bo te listeningi takie zamotane jush są :-( np. wszystkie odp do wyboru sie pojawiają w jednym i ciężko wywnioskować czasem strzelać trzeba po prostu.....ja miałąm A i mam parę błędów ale staram sie myśleć pozytywnie, będzie dobrze! a nie miałaś odpowiedzi z netu, no wiesz zamieszczanych np na tym forum bo mi one mowiac szczerze bardzio pomogły:P znaczy tak totalnie sie na nich nie wzorowałąm ale wiedziałąm co bedzie itd a to już pluuus...... ale listening jeszcze ujdzie w porównaniu ze speakingiem..beznadziejne obrazki miałam, coś tam powiedziałą ale i tak liczyłam że trafia mi sie te z 14 zestawów zamieszczonych na forum które dokąłdnie opracowałyśmy z koleżanką :P don\'t worry!!! :P
ja miałam ze speakingiem dokładnie tak smao.trafiły mi sie akurat te obrazki,ktorych nie było w necie.a co do listeaningu to na bank bede sie wspomagac zamieszczonymi juz tutaj informacjami,bo list. to moja najsłabsza strona.nie przejmujcie sie tak,zdamy to super,nie zdamy swiat sie nie zawali:)) keep smiling
napiszcie co to za obrazki:) please jeszcze duzo ludzikow zdaje speaking
tez miaąłm wersję B - paskudztwo szczerze mówiąc. Dla mnie szczególnie trudne były te pierwsze zadania, bo ten listening o papugach i kolesiu co ilustruje juz był spoczko.Ale badzmy dobrej mysli
1 obrazek - rekiny pływające pod wodą
2 obrazek - jakieś skały nad morzem, ludzie na skałach kęcący jakiś film
BEZNADZIEJA
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Matura