Czy wszyscy piszą 19stego?!

Temat przeniesiony do archwium.
Reading, writing use of english (wiadomo, najbardziej interesuje mnie wlasnie ostatnie!)...
Czy wszyscy to piszemy 19stego, czy może jakaś grupa pisze kiedy indziej. Bo gdzieś mi się wpadło w oko, że ktoś pisze 15stego...! Jeśli to prawda, to wszyscy czekamy na information... :)
choć z drugiej strony na pewno nie bedą mieli tego samego... (ale jeśli speaking i listening dla wszystkich ma tylko kilka grup, to MOŻE... )
niestety, ja - oślica pisze 15.06 w Warszawie...

jeśli wyjdę stamtąd o włsnych siłach i zachowam choć odrobinę władz nad umysłem (bardzo już przerażonym), to obiecuję dostarczyć nieco informacji

póki co, jutro mam listening i upraszam o trzymanie kciuków, bo jakoś nie jestem przekonana o swych zdolnościach słuchowych ;)
Ja tez nie jestem. Dlatego poświęciłam troche (!) czasu i przejrzałam to forum skrupulatnie. I jesli chodzi o listening to jest tu tego sporo. ;) Wiec powinno byc dobrze. :)
ja właśnie przegladam i mój optymizm nieco wzrasta :]

a zresztą - zawsze jest jeszcze zima, kolejne lato, kolejna zima..... :P
no jeśli masz na zbyciu 1500zł to prosze bardzo! :D haha! ja wole teraz szcerze mówiąc... A optymizm to ja nie wiec skad biore, ale głownie z tego forum. a teraz ide spac. Trza sie wyleżeć w ogóle bo jutro juz na 11.45 ;)

A najciekawsze jest to, ze dzis rano w ogóle nie czułam ze mam exam! w ogóle!! \'zwykły dzien\' - ordinary day. (musze juz sobie przekladac z ang na pol, bo nie nadążam za swoim tokiem angielskich myśli :> )
I dzis wieczorem tez tak czuje. Jutro exam? doprawdy? :>
haha!
HA!
wczoraj zdawalam listening- nie bylo bardzo ciężko, ale dla mnie trudniej niz na próbnym... :/ zaraz zmykam na speaking, macie jakies przecieki dotyczace readingu, use of english i writingu? pozdrowienia dla wszystkich zdajacych podczas sesji lato\'04 :*
siema! milusio by bylo jak bys mi rowniez uchylila rombka tajemnicy w zwiazku z use of english, readingiem, czy writtingiem, bo ja tez zdaje dopiero 19.06... i cholernie sie przed tym denerwuje. a taka pomoc baaardzo by sie przydala...
wszyscy czekamy na przecieki ;)))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja letnia 2004