Prosze pomóżcie!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze Pomóżcie!!! Jutro mam speaking!!! Wydaje mi się że mam straszną pustkę w głowie!!! Podobno tematy lubią się powtarzać!!! Jak masz już to zasobą please odezwij się!!! Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkich zdających w tej sesji!!!
ja mam speaking w sobotę, wiec niestety nie potrafie ci pomóc .....ale baaaaaardzo , baaaaaaardzo mocno trzymam kciuki za ciebie!!!! powodzenia i....banalnych tematów:)))) No i daj znac jutro ja ci poszło !!
Hej Martita tysz jutro zdaje speaking i jeszcze do tej pory powtarzam jakies głupoty sam juz niec nie wiem wszystko mi sie miesza wiec nie pękaj bo nie jesteś sama. Powiedz o której jutro masz speaking bo szukam swojej drugiej połówki ja mam o 15.45 :)
AAAA już jestem po speakingu.Duuuuuuużo stresu ale na ogół wporzo. Tematy różne niektóre takie troche z księżyca wzięte i musiałam nawijać trochę obok tematu np o tym co powinno się znależć na stacji kolejowej, czy chciałabym polecieć w przestrzeń komiczną, coś o swoim mieście, czy lubie jeść na zewnatrz i jeszcze takie głópie nawet nie pamiętam jak brzmiały dokładnie obrazki to pierwszy-facet łowi ryby a drugi - babeczka leży na podłodze i pisze list. Jeszcze miałam takie przejścia bo byłam na listach z poprzedniego dnia!!! Trochę zamieszania ale w końcu weszłyśmy we trzy! Dobrze że już po wszystkim!!! Teraz oby do listeningu 3-go!!!
super że napisałaś jak było:))) ja mam speaking w piątek o 10 i też obiecuję napisac co i jak,......mam tylko nadzieję że nie trafie na jakiś temat o którym nie będę mogła powiedziec ani słowa.....
Napisz proszę jakie miałeś obrazki i pytania
Martita, napisz proszę 3-go jak było na listeningu, jakie były pytania, co odpowiedziałaś, czy dobrze słychać nagrania i ogólnie wrażenia... będę czekać z niecierpliwością
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą