FCE - Rzeszów

Temat przeniesiony do archwium.
31-48 z 48
| następna
heh .. co za spotkanie :D
Magda, a no spotkanie!Powodzenia jutro
zależy na jaki - chociaż raczej zawsze seksownie i elegancko.
> chociaż raczej zawsze seksownie i elegancko.

Ja bym raczej napisała - elegancko i skromnie.
KTO ZDAJE JUTRO O 16.15????
czyli widzę, zę będzie kilka osób :)) może się uda wejść wcześniej??
Ja zdaje z Toba...
Digs..
jestem po, mialam tematy ktore byly wczesniej podane na forum. trafila mi sie fajna partnerka-tez magda:) wiec pytania byly o jedzeniu, miejscu zamieszkania i ulubionym przedmiocie. potem ja mialam sporty ekstremalne-samochod teranowy na pustyni i wspinaczka wysokogorska, a moja partnerka dwie plaze-jedna pusta druga zatloczona. dyskusje mialysmy na temat zdjec z waznych uroczystosci, mialysmy wybrac jedna okazje, z ktorej warto miec zrobione zdjecia, a potem czy lubimy robic i ogladac zdjecia. wiem tez ze jedna para miala wybrac zawod, niestety nie wiem o co dokladnie chodzilo, wiem tylko ze jednym z nich byl kowal :) a tak poza tym, to nie stresujcie sie, to wcale nie jest tak dlugo. w porownywaniu wystarczy 4-5 madrych zdan, w dyskusji zabieralysmy glos moze po 4 razy, a panie egzaminatorki sa bardzo fajnie, ja mialam pania helen :) pozdrawiam wszytskich, dajcie znac co z listeningiem
no ja dziś weszłam po 16. miałam obrazki o muzykach i rozmowe o sporcie. jestem zadowolona i właśnie opijam z rodzicami ;)) jeszcze tylko 11 i 17 i się chyba upije ze szczęścia ;)) pozdrawiam wszystkich zdających. houk ! :D
elleno możesz napisać więcej szczegółów o tematach. Dzięks!
podajcie przykladowe pytania z liseaningu w rzeszowei jak ktos mial dzisiaj czyli 11.06
Hejka!
Miałam dzisiaj listening o 11.00. Wersja B.
Ale niestety nic nie pamiętam. Wiem, że trzecia część, ta z lukami do wypełniania była o jakimś gościu który fabrykę dżemów ma czy coś takiego. Ta część była dla mnie trudna (rzekałabym nawet, że bardzo trudna), pozostałe części średniotrudne.
Odczucia takie sobie ... po tym listetning-u czuje się podobnie jak po speaking-u ... coś kiepsko widzę ten egzamin ...
też miałam wersję B
moim zdaniem najłatwiejsza była part2 (notabene tego zawsze najbardziej nie lubiłam...)wpisałam1.general manager,2 grandson,3 Canada,4 25%,5 oranges and lemons, 6 hand, 7 railway, 8 dark green, 9 village, 10 honey. miałam problemy z part3, bo test był podchwytliwy...generalnie spodziewałam się czegoś innego. Ale można pochwalić organizację egzaminu i fakt, że bardzo dobrze było słychać :) jeszcze tylko 17.06 pisemne i pozostanie tylko czekanie:(
hmmm pierwsze miałam pytania ogólne (co lubie, gdzie mieszkam, ile się uczę angielskiego itp), następnie miałam porównać dwa obrazki. Pierwszy przedstawiał kilka osób grająch na gitarach pod jakimś antycznym budynkiem, drugi koncert wiolonczelowy (jakies takie duze instrumenty, nie znam sie ;)), a za grajacymi dosc staro wygladajacych chorzystow. Trzecim zadaniem była rozmowa z partnerem. Dostaliśmy kilka obrazków przedstawiających różne sporty (tenis, pływanie, ćwiczenia itp) i mieliśmy ustalić, które aktywności byłyby najlepsze dla osób starszych/mało aktywnych, w nowo wybudowanym centrum sportowym w naszym mieście.
W sumie to czas bardzo szybko minął jak dla mnie ;) pani nam podziękowała, miły "ochroniarz" przestrzegł przed rozmawianiem o egzaminie z osobami, które jeszcze nie weszły ;)
Ja miałam 11.06 (niedziela) na 10. wersja A chyba (o fryzurach, opowiadanie z Senegalu, wywiad z jakimś aktorem). Jestem ogólnie zadowolona i czuję, że dobrze napisałam. Na początku troche nerwy i klnięcie pod nosem (zapomniałam ołówka i pożyczałam od miłego pana ze stolika obok xD - pozdrowienia dla niego ;)). Nerwy znikneły po wypełnieniu ankiety i totalnie wyluzowana pisałam sobie na spokojnie ;) jeszcze tylko wstrętny pisemny test 17.06 o 9.00 i wakacje ;))
Halo, halo Rzeszów! Jak tam wyniki? :)
Ode mnie pożyczała ołówek jakaś dziewczyna na listeningu, i dobry uczynek chyba mi sie opłacił bo mam B :)
Temat przeniesiony do archwium.
31-48 z 48
| następna