listening 2006

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos moze sie orientuje jezeli listening poszedl mi zle, ponizej 60%, to orientacyjnie jakie mam szanse ze zdam FCE, które z tych 5 czesci sa najwazniejsze? pomozcie, bo sie zalamalam po listeningu.
Chyba nie jest tak żle, bo oni wyciągają jakąś średnią. Chyba.
Napisz proszę co miałaś na listeningu, bo ja mam w niedzielę. Jaką wersję miałaś.
spokojnie jedna zawalona czesc to nie koniec swiata. Za kazda czesc masz jednakowa ilosc punktow wiec wystarczy ze ktoras poszla ci lepiej to nadrobisz punkty stacone na listeningu.
Zdaje w Poznaniu, ogolnie listening byl dosc trudny, ostatnia czesc to byl wywiad z pisarka odpowiedzi nie pamietam ale to akurat bylo dosc latwe, trudna byla czesc 3 dopasowanie ludzi mowiacych o sporcie do odpowiednigo zdania, trudne słownictwo. Nie mialam nic o słoniach i fryzjerze, tego w mojej grupie w ogole nie bylo.
A częśc, gdzie należy wpisywać słowa w luki tekstu. Co miałaś ? Jeśli o słoniach nie to czy o tej fabryce dżemu? Czy też jeszcze coś innego?
Tak o fabryce dżemu, odpowiedzi jakie pamietam kto prowadzi teraz fabryke-grandson, gdzie byly pierwotnie wysylane dżemy do Canady, ile proc produkcji wysylanych jest teraz za granice 21%, gdzie pierwszy wlasciciel wybudowal fabryke- valley (o lie to dobrze pamietam)Pierwsze pytanie dotyczy czym sie zajmuje speaker w tej fabryce, zaznaczylam ze jest inspektorem od jakosci.
A część o speakerach? Co było pamiętasz?
Niestety nie pamietam, to poszło mi najgorzej, wyparłam z pamieci złe wspomnienia ;)
Hej ja zdaje w Radomiu w niedziele. Czy jest duze prawdopodobieństwo ze bede miał pytanka, które podane są na forum?
bardzo duże. ja zdawałam w radomiu 11.06. speaking i mialam dokladnie takie same tematy. a listetning tez sie na pewno powtorzy. tylko nie wiem jak to bedzie z ta dalsza czescia pisemna...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą

»

CAE - sesja letnia 2006