boje sie porazki

Temat przeniesiony do archwium.
Czuje ze zle mi poszlo na egz z FCE i jestem zalamana. Ciagle o tym mysle, rano jak sie budze, w ciagu dnia i wieczorem jak zasypiam. Chyba popadne w depresje jak sie dowiem ze nie zdalam. papa
To nie bedzie pierwsza i ostatnia porazka w twoim zyciu - czekaja ciebie jeszcze gorsze chwile. Przeciez mozesz zdawac powtornie. Nie oczekuj ze w zyciu wszystko osiagniesz za pierwszym razem.
jak mówią: co cię nie zabije, to cię wzmocni. Musisz wyciągnąć wnioski: może xle ocenilaś swoje umiejętności, może czułaś, że podchodzisz do egzaminu, bo powinnaś, a nie dlatego, że umiesz wszystko, co trzeba. W przyszłości będziesz dzieki temu bardziej rozważna.
hmm zawsze sie mysli ze poszlo zle a pozniej okazuje sie ze jest dobrze, nie zadreczaj sie bo to teraz juz nic i tak nie pomoze.jak nie teraz to nastepnym razem Ci sie uda, z tym doswiadczeniem bedzie Ci latwiej. :) pozdrwawiam
karolka12, zajmij się teraz czymś innym a nie zamartwianiem. Idź na plażę, do kina, poczytaj książkę... cokolwiek co oderwie Cię od myślenia o egzaminie. W najbliższych dniach powinny już być wyniki, więc poczekaj do nich zamiast martwić się na zapas ;-) Ja już od tygodnia sprawdzam wyniki po kilka razy dziennie, ale staram się aż tak nie denerwować się i nie przypominać sobie błędów.
A tak w ogóle to mi już się parę razy śniły wyniki. Raz dostałam B, a raz C. Niestety sny interpretuje się na odwrót :|
nie zawsze :P mi się tam sny spełniają zawsze normalnie :D więc masz szansę zdać :)
Skoro Ci sie raz snilo ze na B, a raz na C, to interpretuj na odwrot! To A wyjdzie z tego!!! :)
Super... mi się śniło, że zdałam na A i to na 99%.
Oj, teraz to nawet wolę nie znać swojego wyniku :P
A propos snów, parę dni temu śniło mi się, że zdałam na A, dziś przyszedł papierek i co? Grade A =)
Cudnie :D
Gratuluję świetnego wyniku ;-) Życzę także spełniających się snów przed sprawdzianami/testami/kołami itp. Zawsze chciałam aby przed kołem przyśniły mi się zadania :)
A dziękuję, dziękuję. Tobie zresztą też gratuluję :)
Dzięki :)
a ja w ogole zapomnialam o FCE i jak przyszly wyniki to ledwo wiedzialam o co chodzi :P Grade A:P
A kiedy dostałaś SoR?
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe