przeszłam dziś najcieższy egzamin z angielskiego , w całym moim dotychczasowym życiu ! Nie moge teraz spac bo writing byla paperem ktory mial podciagnac mi ocenke , ale przekroczylam limit slow o 36 , czy to za duzo ??????!!!! Czy ktos wie jaki jest limit , prosze o odp !!!
Ktoś mi kiedyś powiedział (już nie pamiętam), że przekroczenie nie jest grzechem (podobno jesli tekst mieści sie na jednej stronie to nie liczą) o ile całość zachowuje jakąś ciągłość (trudno zacząć jakiś wątek np. w liście i zostawić nagle ot tak bo limit przekroczony).
[konto usunięte]
14 gru 2002
Ja nawet nie liczylam ale wiem ze tez przesadzilam. O ile sie orientuje limit slow mozna przekroczyc o 10 % +/-. Jednak slowa w takich wypracowaniach liczy sie w ten sposob ze liczy sie slowa w 1 linijce a potem mozny razy ilosc linijek. Przynajmniej mi sie nie wydaje, zeby ktos siedzial i obliczal slowa w kilku tysiacach prac, heheh, a moze to u nich spob na bezrobocie hmm warto o tym pomyslec
[konto usunięte]
14 gru 2002
no nie przypuszczam zeby na tak powaznym egzaminie stosowali tak prymitywne metody...recznie nie licza, ale od czego sa komputery:)
pzdr, luco
[konto usunięte]
15 gru 2002
Mnie po egzaminie pocieszali, ze nie mozna przekroczyc limitu o wiecej niz 25% wiec sie nie martw ja mam slow 220 z kawalkiem :((((((((((((
[konto usunięte]
16 gru 2002
A ja slyszalem ze te gostki w Cambridge są bardzo rygorystyczne co do limitu, to co jest
poza limitem odkreślają i traktują jako BŁĄD!!! Dlatego sie bardzo pilnowałem w czerwcu
aby tego limitu nie przekroczyć...
[konto usunięte]
20 gru 2002
ja przekroczylam w sobote ilosc slowek i bylo to dla mnie stresujace, bo pol godziny wykreslalam najlepsze zdania bo nie byly one konieczne i wyszla totalna beznadzieja, zreszta i tak mam przekroczone. wiem, ze mozna przekroczyc o 10% ale ja mam chyba troche wiecej. moja przyjaciolka siedziala za mna i byla przerazona, bo napisala na 250 slow i miala ten sam problem co ja. no ale mam nadzieje ze bedzie dobrze!!!