KOCHANI ZDAJĄCY FCE!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Mam kilka pytan odnośnie FCE grudzień 2003 we Wrocławiu.
1. Czy ma ktoś może klucz do książki pt \"Fast truck to FCE\"???
2. Chętnie nawiążę kontakt z kimś kto zdahe FCE w sesje zimowej
3. Jak najskuteczniej wykorzystać te 2 miesiące, które nam zostały???

P.S Życzę wszystkim miłej nauki i obcowania z językiem angielskim!

e-mail kontaktowy: [email]
HEYA!NIOM JA MAM ZAMIAR ZDAWAC FCE W TYM ROKU..I JAK TAM PRZYGOTOWANIA?JA COS TAM ROBIE JAKIES TESTY..ALE SI LAMIE POWOLI JAKOS.....NIE WIEM JAK TY.MAM HOPE ZE JAKOS POLECI I BEDZIE OKI.ODP TO COS KONKRETNIEJ NAPISZE;-)
A MOJ MAIL TO OLKAEIFFLA2OP.PL TAK NA WSZELKI WYPADEK;-)
Ja tez zamierzam zdawac w grudniu..ale szczerze mowiac to nie jestem do tego nastawiona zbyt optymistycznie.tez ucze sie z fast track ale niestety nie posiadam do niego klucza...jak najlepiej przygotowac sie do speakingu?mam z tym najwieksze problemy..ehh no iw riting...moj mail [email]
ja sie uczylam z fast track. dobra ksiazeczka...dobrze ze cwiczenia robione pod katem FCE :) a z tym egazminem...myslalam ze tylko ja sie czuej taka slaba:) jakos bedzie musialo pojsc...:)pozdrawiam!!!jooo
yf ja tez zdaje w tym roku FCE...przerażenie mnie zjada bo ucze sie sama..A Wy macie korki tudziez inne bajery???damy rade;)
tak sie sklada ze tez zdaje fce we Wroclawiu.
mam numer 185, wiec jesli jest ktos z numerem sasiadujacym - prosze o kontakt, moze bedziemy razem na speakingu...
szczerze mowiac mam potworne obawy i nie wiem czy czuje sie na silach zeby zdac. na pewno moja slaboscia jest use of english i listening, nad writing pracuje ;-)
jesli ktos ma ochote na kontakt to... [email]
pozdrawiam i zycze powodzenia
Temat przeniesiony do archwium.