kto ma w Poznaniu albo juz mial speaking i listening.....jacy sa tam egzaminatorzy??bosheeeee ja chyba umreeeee predzej niz tam wejde.......ja sieeeeeeeee bojeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!nic nie umiem co mam sobie powtorzyc????????????jak najlepiej opisywac obrazki....a jak zapomne jakiegos slowka...i nie bede umiala sie wyslowic co jest na danym obrazku???????wrrrrrrr bojam sieeeeeeeeee:(:(:(help me please
ja tez mam 29.11 w poznaniu..boje sie jak cholera...a w te sobote mam egzamin probny..i nic nie umiem!!!mam te same watpliwosci co ty..
[konto usunięte]
22 lis 2003
Hej! Ja też mam w andrzejki... prawdziwe CRINCUM-CRANCUM... Serducho juz wali jak oszalałe, a w główce 100mysli na minutę- po angielsku oczywiście:) Ale trzba byc twardym a nie MIEEEETKIM:) pozdrawiam i moze do zobaczenia:)***
[konto usunięte]
22 lis 2003
czesc ja tez mam listenning 29 w Poznaniu a czy moze ktos ma speaking 30 w empiku o 11.30?
[konto usunięte]
23 lis 2003
Hej! Mam speaking tez w empiku, tez 30 ale o 10:30. Moje gg to:1224166.Pozdrawiam.papa
[konto usunięte]
23 lis 2003
hej all. listening mam 29 w WTC o 13, a speaking 30 w empliku o 14.30 /RMI Explosion w arenie jest miedzy tymi terminami ale jakos dam rade :P
sashka
23 lis 2003
a kto ma speaking 6 grudnia?? :/ w mikolaja z kolei:)
[konto usunięte]
23 lis 2003
o jak miło-ja tez się wybieram 29 listopada na listening do WTC o 13.00.mam numerek 6. Potem 7 grudnia mam speaking w EMPIKU a 13 pisemny w hotelu POLONEZ :) Staram się nie stresowac,poza tym mam tyle nauki w szkole ze nie mam czasu powtarzac!
[konto usunięte]
23 lis 2003
nie pekaj nik nit jest sam i wszyscy maja te same watpliwosci, ja ostatnio sypiac wygorowanymi wyuzonymi wyrazeniami zapomnialam jak jest okno z wrazenia, ale dalam rade :) see you 29 ;)))))
[konto usunięte]
23 lis 2003
hmmm niby juz spoko;]...ale czemu macie speaking i listening rozlozony na dwa terminy;/ ja mam w ten sam dzien...uuuu bedzie ciezko.....hmmmm a gzdie mam szukac mojego numerka????pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzije w WTC---->World Trade Center.....hiiii:] joke.....c-ya!
ja tesh mam 29!! to juz za tydzien!!! bosh dzisiaj mialam pierwszy koszmar zwiazany z fce...straszny facet pytal sie mnie co robie w wolnym czasie a ja nie potrafilam wydusic slowa :( najgorsze jest speaking...zwlaszcza wtedy jak sie nie ma wyrobionego zdania na konkretny temat....nie ma nawet jak wody lac :/ ale wierze ze damy rade :P powodzenia i do zobaczenia :]]]
[konto usunięte]
24 lis 2003
hejka ja tez mam 29 listening a 30 speaking:/ boje sie niesamowicie!!!!!! nie wiem w ogole czego sie spodziewac:/ ale pozdrawiam wszystkich ktorzy sa w takiej samej sytuacji do zobaczenia i trzymam kciuki:)))
candyss
24 lis 2003
hmmmm.........u mnie juz napieta atmosfera.......nie wiem juz zupelnie co mam robic co powtarzac.......i w ogole.....mam pyatnko jeszcze jedno o co chodzi z tymi wersjami ABCD przeciez w kazdym miescie jest co innego.....dlaczego tak nalegacie na odpowiedzi do jakichs tam wersji?....hmmm i moze powie mi ktos w koncu gdzie mam szukac mojego numerka??:P bede bardzo wdzieczna.........brzuch mnie boli jak trema przed zawodami jeszcze lepiej....yhy nie wy3mam tego napiecia chyba:/....jest ze mna gorezj z dnia na dzien........wy tez tak macie czy to ja jestem tylko jakas taka inna???
[konto usunięte]
25 lis 2003
numerek masz na pieczatce z tylu polecenia przelewu -> odcinek dla odbiorcy ;)
[konto usunięte]
26 lis 2003
no ja tez poznan.. listening 29 - 11:45, a 30 speaking o 13:30.. nr 153;(( ale bol.. :((
witajcie w klubie andrzejkowych egzaminow!:)))ja mam listening w WSGiH o 10.00 a 30-tego speaking w empiku o 9.15.Czy ktos tez ze mna bedzie sie meczyl by wstac na tak wczesna pore????????jesli w tym czasie macie tez egzamin i jestescie z zielonej gory to dajcie znac....moj [gg]
[konto usunięte]
27 lis 2003
ja mam speaking 6.12 w empiku na 17.15 a listening ma ktos moze 30 w WTC?? Strasznie sie boje wczoraj z nerwow na kursie zapomnialam jak jest las po angielsku:(((((
[konto usunięte]
27 lis 2003
Aha i uprzedzam ze jak ktos bedzie przeszkadzal na listeningu to zabije wlasnymi rekoma bo slyszalam ze takie asy co wstaja i zaczynaja pytac sie bo czegos nie rozumieja sie zdazaja wiec uprzedzam ze takich powybijam
[konto usunięte]
27 lis 2003
ej, a kto ma 29tego w wtc o 10.30 listening a potem o 14.15 w empiku speaking...? oprocz mnie..? ;)
Erg
29 lis 2003
własnie wróciłem ze słuchania i nie było tak źle, 3mam za was kciuki !!
[konto usunięte]
29 lis 2003
JAKIE BYŁY ODPOWIEDZI , JAKĄ MIAŁES WERSJE , PROSZE ODPOWIEDZ!!!
ALBO NAPISZ NA MÓJ [gg]
7kasia7
29 lis 2003
hej! ja niedawno przyjechałam do domu po listeningu w WTC o 9:15...a jutro mam speaking o 10:30 w Empiku...w sumie listening nie był taki zły ale ja chyba miałam zły dzień:-( ale najbardziej boje się jutra? a pamięta ktoś moze odpowiedzi z dzisiejszego sluchania? jak tak to prosze o wiadomosc moje [gg] ...pozdrowienia i trzymajcie jutro kciuki! ja tez bede trzymac;-)