==czy to bedzie uznane==

Temat przeniesiony do archwium.
w part 2 w listenigu(FCE) odpowiedzi napisalem drukowanymi literami
aby nie przyczepili sie do pisowni..

TUNNELS
HARD HAT

czy to bedzie uznane ... bo teraz ciagle sie zastanawiam
Zdaje się, ze to Pan zadał dziś to pytanie w emailu do Sekcji Egzaminacyjnej?
Uspokajam wszystkich, że można spokojnie pisać drukowanymi literami, byle by to było napisane ołówkiem.

Pozdrawiam, Monika Chilewicz
czyli jesli napisalam pisanymi to mi uznaja??
Czy to jest żart????
a co bedzie w takim wypadku :

chodzi konkretnie o Part 2 w listeningu, mialem wszystkie odpowiedzi z wyjątkiem pierwszej - i na answwer sheet nie jestem pewien czy nie wpisałem MOJEJ
nie jestem pewien czy przez swoją nieuwage nie wspiałem MOJEJ pierwszej odpowiedzi na kartce (czyli tak naprawde drugiej) w pierwszą luke na answer sheet

czyli ogolnie 9 odpowiedzi przesunietych tak jakby o jedno luke do góry

co w taki wypadku bedzie?
Skoro odpowiedzi są wpisane, to zostaną sprawdzone tak, jak zostały wpisane, więc jeśli się trafi, że mimo przesunięcia właściwa będzie ta sama literka odpowiedzi, to zostanie ona zaliczona, a jesli nie, to niestety będzie to 0 punktów.
W sobotę pisałem egazmin FCE. W części use of English odpowiedzi które miałem naniesione na arkusz z pytaniami nie zdążyłem przepisać do arkuszu z odpowiedziami. Czy sprawdzaniu podlega również arkusz z pytaniami, który też oddaje się podpisany?
Proszę przeczytać wątek https://www.ang.pl/Nie_zdazylem_przepisac_pytanie_do_P_Moniki_2214.html
a wlasciwie, to co za roznica, czy to ołówkiem napisane, czy nie?
czemu ten ołówek jest tu aż tak ważny?

np na use of english wypelnialismy ankiete i mowili przez mikrofon, ze prosze wziac dlugopisy i piszemy, potem rozdano testy use i mowiono teraz podpisujemy sie, ludzie sie podpisali, a potem byla mowa o czasie tj, od ...do...
a potem bylo powiedziane, ze zaczynamy, a podpisujemy sie oczywiscie ołówkiem,
a duzo sie osob podpisalo dlugopisem, to jakie ma to znaczenie?

i czemu odpowiedzi wpisuje się ołówkiem?
czym jest to umotywowane?
dlaczego nie można długopisem?
Temat przeniesiony do archwium.