jak wyglada egzamin 13 grudnia??

Temat przeniesiony do archwium.
Hej! mam pytanko jak to bedzie wygladalo tego 13 grudnia (zdaje w poznaniu) ? wszystko naraz bez przerwy czy jak??a jak beda przerwy to kiedy i jakie dlugie?? ile calosc bedzie okolo trwala?? Z gory dzieki za odpowiedzi na maila: [email]
napisze Ci jak to wyglada w Koszalinie: 9:00-10:15 reading, 10:45-12:15 writing, 13:15-14:30 use of E... wydaje mi sie ze tak cala Polska ma, ale moge sie mylic... wszystko masz napisane na STATEMENT OF ENTRY
ale na statement of entry mam tylko napisane ze o 10 zaczyna mi sie wszystko i nic niemam wyszczegolnionego jaka czesc o jakiej godzinie.
to bez sensu troszeczke... a skad wiedzialas kiedy masz listening i speaking?
no na statement of entry mam napisane kiedy i gdzie byl listening i o ktorej godzinie potem gdzie i o ktorej speaking i gdzie i kiedy beda wszystkie czesci pisemne bez wyszczegolnienia konkrentych czesci (use of english , writing, reading) mam tylko napisane ze to w sobote 13 o godz 10 i podane gdzie i tyle
no to kila.... stawiam 99 % ze bedzie to wygladalo podobnie, a mianowicie ze przerwy beda takie same
nie wiem po co nam zrobili taka dluga przerwe przed usem przeciez wtedy czlowiek sie coraz bardziej denerwuje.....
nie martw sie, nie bedziesz sama :) ja tez sie bede denerwowal :(( laczmy sie w bolu i smutku :)
dzieki za pocieszenie....
witam,
jeszcze jedna denerwująca się ;)
pozdrawiam
dziekuje bardzo i nawzajem:)
Czesc ja juz obgryzlam wszystkie paznokcie.
Zdaje jutro w Łodzi i mam takie godzinki i przerwy jak powyżej, więc powenie tak jest w całym kraju.
Pozdrawiam, a na przerwach na pewno starajmy się troche oderwać. Nerwy nie pomogą a tylko moga zaszkodzić. Prznajmniej tak sobie to usiłuję tłumaczyć.
Pozdrowionka - będzie dobrze !
hej pozdrawiam cieplutko w te zimowe juz dni wszystkich ktorzy jutro pisza Fce-gdziekolwiek jestescie zycze wam powodzenia=good luck,everythig will be fine-just relax,ja jutro tez pisze w Poznaniu-bedzie o.k. papa
Temat przeniesiony do archwium.

»

FCE - sesja zimowa 2003