SKad mam wiedziec do jakiego readingu sa odp?

Temat przeniesiony do archwium.
poprosze zeby ktos mniej wiecej napisal o czym byl reading,dzieki
hmm no wlasnie,moze ktos napisze
hmm no wlasnie,moze ktos napisze
Ej no bez przesady... po pierwsze to pytania itp sie na pewno nie powtórzą! a po drugie to nawet jesli tak uwazacie to jest nie fair zeby przed egzaminem znac wszystkie pytania... i tak juz wszystkie writingi są podane, use of english, listening, speaking........... kurde ludzie bądźmy FAIR!!! a jesli ktos nie ma internetu i nie zna tej strony????!!!!! ja takze zdaje jutro Fce ale NIE korzystam z zawartych tu odpowiedzi(fakt niektore czytalem ale nie bede sie do nich przygotowywal) a to dlatego że:
- chce byc uczciwy wzgledem siebie i innych!
- automatycznie jesli dostalbym ocene C to tak jakbym niezdal... a moze i zdal kto to wie....... Ale nie czułbym sie dobrze.....naprawde tego wszystkiego nie rozumiem, a jeszcze jesli ktos pisze coś w stylu \"BŁAGAM o odp bo.....\" to naprawde nie mam juz słów .......to żenujące... Pozdrawiam wszystkich którzy grają fair...
Ja gram fair w piłkę .... ^^
Zgadzam sie w pełni z Cannibalem! nic dodac nic ująć...
Jesteś samolubem. Dlaczego nie chcesz pomóc kolegom i koleżankom w potrzebie, ludzie jednoczmy sie w chwilach trudnych. Każdy chce coś wiedzieć żeby się lepiej czuć i mieć mniejszego stresa.Ja też szukam jakiś przecieków i fajnie byłoby je znaleźć. Zresztą chcę zdac ten egzamin tylko i wyłącznie ze względu na jego moc zwalniania z matury!
samolubem to moze i ty jestes.... jesli wolisz miec takie nieslusznie zdane fce to sobie je miej i w dupe se włóż! skoro po to zdajesz te egzamin zeby sciagac to prosze bardzo! sciagaj se w szkole ale tutaj sama dobrowolnie decydujesz sie na zdawanie i placisz za to kase zeby miec UDOKUMENTOWANIE swojej wiedzy a nie SCIĄGANIA! szkoła a FCE to co innego.......
Na wstepie powiem ze sam korzystam z zawartych na stronie materiałów ale po części zgadzam sie z opinią ze jest to nie fair... momentami nawet sie zastanawiam czy to ma sens, ale ostatecznie i tak skorzystam... dziwna ta mentalnośc ale cóz... :) RESPEKT dla wszystkich którzy rzeczywiscie grają fair mając dostep do tej stronki...... :) Do zobaczenia w Bialymstoku
a poza tym ludzie uspokójcie sie! na co te wyzwiska! Cannibal w sposób kulturalny napisal o co chodzi a Pani B odrazu na niego ze sztywniak i inne takie! wyraź co masz wyrazic ale bez obrazania innych! o dalszych wypowiedziach nie wspomne .... spokojnie! :) HEJ
A TAK POZA TYM CHYBA TYLKO IDIOTA UWIERZYŁ BY ZE OSOBA ZNAJACA TA STRONE NIE KORZYSTA Z NIEJ CHOCIAZ W MALEJ CZESCI NA CERTYFIKACIE!
zgadzam sie z Bikerem. I z Cannibalem. jak B jestes taki mąry, to wykuj wszystkie odp. na blache a potem niech Ci jedno slowko umknie i co? i wpadles/as! a moze scaiagac bedziesz od sąsiada? moze sciagi zrobisz sobie?
a jesli tutejsze dop. sa niepoprawne..?
zaraz, zaraz ty chyba w to właśnie uwierzyłaś skoro tak sie rzuciłas na Cannibala? przeciez gdybys nie uwierzyla to bys napisała cos w stylu hahaha a nie taką wypowiedz... :) nie zebym kogos obrazal ale smieszna sytuacja sie zrobila :P
JA AKURAT JESTEM PEWNA ZE ZDAM! BO OD 3 LAT JESTEM W ANGLII I PRZYJECHALAM DO POLSKI NA PARE MIESIECY BO CHCEM ZDAWAC MATURE I POSTANOWILAM ZE ZDAM SOBIE FCE!BYLO TROCHE TO SKOMPLIKOWANE, BO KOLEZANKA KTORA TRAFILA PARE TYGODNI PRZED EGZAMINEM DO SZPITALA NIE MOGLA DO NIEGO PODCHODZIC!WIEC ZADZWONILI SMY DO UK I PO DLUGICH PROSBACH POZWOLILI MI WEJSC NA JEJ MIEJSCE! I TAK TU SIE ZNALAZLAM!
NIE ROZUMIEM TYCH KTORZY SA AZ TAK UCZCIWI! UWIERZCIE MI MAM KONTAKTY W LONDYNIE, BO TAM MIESZKAM, Z WIELOMA, BARDZO ROZNYMI OSOBAMI I NAPRAWDE BYLAM SWIADKIEM WIELU ROZNYCH SYTUACIJ I POWIEM WAM TAKA CIEKAWOSTKE ZE CI CO KOMBINOWALI, ALE W INTELIGENTNY I BYSTRY SPOSOB, WYGRYWALI!TO NIE SA OSZUSCI!I OSOBY KORZYSTAJACE Z CZYIS ODP TEZ NIE SA OSZUSTAMI(NO MOZE JAKIS TAM WYJATKI SA, ALE JESLI KTOS NIE UMIE ANG. TO PO CO SIE PCHA NA fce), SA TO LUDZIE KTORZY SĄ CIEKAWI JAK WYGLADA TAKI EGZAMIN, CO MOZE NA NIM SIE POJAWIC ITD ITD!WIEC NIE WIEM CZEMU SIE WSZYSCY TAK UNOSICIE I BULWERSUJECIE!
A W PRANIU WYJDZIE KTO NAPRAWDE UMIE TEN ANGIELSKI!W POZNIEJSZYM ZYCIU WSZYSTKO ZOSTANIE SPRAWDZONE!
Oczywiście, że to nie fair. Ja wcześniej czytałam wypowiedzi na tej stronie, bo byłam pewna, że się nie powtórzą i traktowałam je raczej jako przygotowanie do egzaminu.. A powtórzyły się i nie powiem.. żebym czuła się fair w stosunku do tych zdających wcześniej. No ale trudno, tak wyszło. Za to jutro w Białymstoku mogę powiedzieć szczerze będę liczyła tylko na swoją (skromną) wiedzę. Pozdrawiam wszystkich!
halo, ludzie nie widze podstaw do jakichkolwiek bujek na forum! to ze sie stesujemy bo nie wiemy co nas jutro czeka to jest jasne i to ze robimy wszystko zeby poszlo nam jak najlepiej tez nie podlega watpliwosci! to sa zachowania ludzkie i niekt mnie nie przekona do zmany mojego zdania ! co wiecej ja tez nie korzystalam z odpowiedzi do listeningu a co sie okazalo???!! byl ten sam i co wiecej nieomalze caly rozwiązany! i jak tu sie czuć w takiej sytuacji???
i co PANI B ??? odpowiedzi sie nie powtórzyly...cóz za szkoda tyle pisania i podawania na marne! niestety twoja polityka szerzenia oszustwa jest mało efektywna! powodzenia na przyszłość! HAHAHA
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE