ja juz wiem ze nie zdam.......

Temat przeniesiony do archwium.
ja juz na przyklad wiem ze nie zdam speaking mi poszedl tak sobie listenig mam zaliczone na 60% z gramatyki mam zawsze 50 pare procent a co to bedzie jak bedzie cos czego nie umiem to juzwogle to zawale reading u mnie tez bardzo kiepsko i writting jeszcze jeszcze ale toco z tego jesli i tak zawale inne czesci ....nie wiem po co ja jutro ide wogle pisac ..no ale juz mam jedna czesc za soba teraz druga przede mna ..ojoj na marne pojdzie na nauka ...ja wiem ze nie jestem przygotowana w 100% bo widze to po sobie i po wynikach .ahc wogle szkoda gadac.to jest tak niesprawiedliwe ze kiedys kilka lat temu bylo to wszystko takie proste zupellnie inny pozim zupelnie co innego a teraz to ten FCE wyglada jak Advance.ach tak to wlasnie jest jak ktos sie obudzi juz za pozno.powodzenia wszystkim zycze ... 3 majcie sie
nie martw się ja czuję się podobnie niestety, z tą tylko óżnicą że listening i speaking poszły mi dobrze, ale co to da jeśli i tak całą resztę zawalę jutro??????????????????!!!!!!!!!!!
ej!!! troszeczke optymizmu..... pozytywne myslenie przyciaga dobre wydarzenia.... uwierz w siebie, a na egzamin idz usmiechnieta i chociaz troszeczke pewna siebie... bo co teraz masz do stracenia???? nic... tylko zyskac mozesz... TRZYMAM KCIUKI ZA TWOJ OPTYMIZM i za wszystkich zdajacych... no i za siebie po czesci tez... bedzie dobrze
gdzie wy sie wszyscy podzialiscie...???taka mloda godzina a nie ma z kim pogadac o jutrzejszym FCE
ja jestem nie moge spac bo sie denerwuje
ja teraz to juz na 100 % wiem ze nie zdam.... i nie powiem, ze nie jestem zalamana.... nie wiem co mam ze soba zrobic.... CIEZKO
ne tylko ty maz takie wrazenie:)))-to bylo na pocieszenie:)))
dziekiekuje... ale moim jedynem pocieszycielem dzis bedzei chyba pol litra.. :)))))))))))))))
a moim i mego kumpla gin z tonicem :)
tez moze byc.... nie jestem wybredna... jeszcze sie zobaczy
A ja jestem dobrej mysli! Ludzie! Bedziecie sie denerwowac za 9 tygodni! Poza tym na pewno nie bedzie tak zle..
Eeech probuje was zarazic swoim optymizmem ;)
Trzymajcie sie wszyscy firstowicze! ;)
Stalo sie nie zdalem :(((((((( Listening by byl luz ale nie jestem pewien czy zaznaczylem dobra grupe, a jesli nie to juz by byl koniec. Reading dzisiaj nie byl zly raczej writing tez by nie byl ale przez moja pisownie to na 1000 zawale, use nie byl trudny ale zjeba... na maxa juz wiem ze w transformation mam 4 bledy w 1 z use na 100 tesh mam sporo i n a stowe sie jeszcze mnostwo trafi dool na maxaaaaaaaaa i jeszcze te 3 miechy czekania..... chyba sie spije dzisiaj chociaz nie mam sily ani ochoty, ale trza sobie jakos chumo poprawic
Temat przeniesiony do archwium.