WYNIKI FCE- dokładny termin

Temat przeniesiony do archwium.
Na stronie Cambridge podana jest tabela, w której pisze że wyniki fce są po 6 lutego. Jeśli chodzi o wszystkie \"plotki\" zamieszczone na forum że :\"ktoś kiedyś dostał wyniki 30-stego stycznia\" to nie prawda- chyba że powołuje sie na prawomocne żródło- (jeśli tak, to prosze o wpis)

Ponadto na forum pani Monika napisała że dostaną je 14 a dostarczą je w około 3 dni. Więc do 6 możemy jeszcze być spokojni, ale potem czekamy na wyrok.....
ahmm dziwne bo rok temu 5 moich qmpel dostala rowniutko w Walentynki czyli 14 lutego.. dziwne.. skoro BC tez je dostaja wtedy i maja rozesłać dopiero w ciągu 3 dni... al mam nerwoowe..!!!
no to już niewiele czasu zostało do wyników. hmmm to dobrze :]
a jest moze tak, ze wyniki w danym miescie dostana szybciej ci, ktorzy nr na egzaminie mieli np. 45 czy 50 a pozniej ci ktorzy mieli np. 700 albo 950 ?
pozdrawiam wszystkich oczekujacych!!!
gdzie ta tabela? czy mógłbyś podać dokładny link ? przekopałam cała stronę cambrdge-esol i nic ..........
podaj adres tej strony z tabela??
http://www.cambridgeopencentre.org/news_resultscerts04.cfm

Ja rozumiem to w taki sposób, że nic a nic się nie stanie przed 6. feb, a Wy?
dzieki za adres,mnie sie wydaje ze oni wysylaja dopiero wyniki z anglii kolo 6 lutego,wiec u nas bylyby po tygodniu...choc rownie dobrze moze byc ze te wyniki beda wyslane z BC juz do nas 6 lutego...
Witam wszystkich oczekujących na wyniki! Moja ciotka pracuje w BC i do dzisiaj nie dostali wyników, więc na pewno do końca tygodnia nie dostaniecie magicznej koperty. Wszystkie centra egzaminacyjne mają tydzień (od dnia otrzymania ich z Cambridge) na wysłanie wynków. Dużo zależy od osób pracujacych w ośrodkach egzaminacyjnych, czy wyślą je w miarę szybko i sprawnie, czy bądą się ociągać. W przypadku dużych centrów wyniki wysyłac mogą partiami, i niższe nr mogą szybciej się dowiedzieć. Niestety, przez telefon nie udziela Wam informacji o wynikach, ze względu na ochronę danych osobowych. Można jednak udac sie do ośrodka egzaminacyjnego, tam gdzie sie zapisaliście i po pokazaniu dokumentu tozsamoscie dowiecie się co dostaliscie. Wtedy może 1 dzień lub 2 wcześniej się możecie dowiedzieć. Ale jak juz wspominałam wynków w Polsce jeszcze nie ma.
Dam Wam znać, jak będą już w BC. Pozdrawiam.
Dziękujemy.
uuuu wielkie dzieki :)
A ja mam takie pytanie dotyczące kopert :)
Do FCE przygotowywałam się w grupie4-osobowej. I na egzamin zgłosiła nas szkoła, więc wyniki też pewnie to szkoły przyjdą....
Myślicie, że każdy otrzyma swój wynik w osobnej kopercie, czy też razem je dostaniemy?
Ja bym chciała mieć swoją własną kopertę... :)
Proszę napiszcie co o tym myślicie ;)
Jeśli nie zapisywałaś się osobiście to wyniki Twoje otrzyma szkoła, w której sie zapisywałaś. W jakiej formie będą one dostarczone (czy w jednej zbiorczej kopercie czy też osobno) zależy już tylko od centrum egzaminacyjnego.
P.S. Dziś wyników jeszcze nie ma.
my zdawalismy w grupie 25 osobowej, u nas co roku zdaja takie wiekssze grupy i nasza nauczycielka mowila ze to wszystko przychodzi w jednej kopercie tylko kazdy ma swoje wyniki czy wykresy czy co to tam jest na osobnym arkuszu. wiecie co stres mnie zaczyna zzerac :/
ja juz zaczynam polowac na listonosza .............. :/
strasznie sie zaczelam niecierpliwic.
napiszcie koniecznie jak sie czegokolwiek dowiecie.
pozdro dla wszystkich czekajacych
a tak wogole to na tej broszurce ktora nam dawali jest napisane ze \"wyniki egzaminow sa rozsylane przez osrodki egzaminacyjne po ok 9 tygodniach od daty zakonczenia sesji egzaminacyjnej\", czyli jesli skonczylismy 13 grudnia to moze faktycznie byc to sama koncowka ferii :// (tych w dolnoslaskim)
co za stres :/
Dziś jeszcze nie ma wyników, choć być może większe centra egzaminacyjne, w poblizu których są lotniska, już dostały wyniki. Powodzenia.
Ufff, do British Council w Warszawie jeszcze nie przyszly wyniki
z Cambridge . Maja je dostac jeszcze w tym tygodniu .
a ja dostalam z osrodka we wroclawiu taka odpowiedz (nie jest zadowalajaca :P ) :

Wyniki będą jak dotrą do naszego ośrodka i wtedy zostaną natychmiast
przesłane kandydatom
Joanna Bajorek
----- Original Message -----
From:
To:
Sent: Saturday, February 07, 2004 3:04 PM
Subject: DZIEN DOBRY !!!

> Mam wielka prosbe o udzielenie mi odpowiedzi:
> Kiedy beda we wroclawskim osrodku wyniki FCE (slyszalam
> ze zostaly wyslane z Cambridge 6 lutego) ? Czy przed
> wyslaniem wynikow jest mozliwe osobiste odebranie koperty
> w osrodku? Jesli tak, to kiedy?
>
> Z gory bardzo dziekuje za odpowiedz
>
> Do widzenia !!!
Ja zdawałam w Koszalinie i jak dzwoniłam do eureki to Pani powiedziała, że jeszcze dziś nie ma, ale na dniach na pewno - wynikało, że w tym tygodniu, i żeby dzwonić i się dowiadywać - można codziennie ok.16, i wtedy można podejśc i się dowiedzić. tak więc lada dzień...wielka odsłona.:).
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja zimowa 2003

»

Programy do nauki języków