WROCŁAW - Co z Wami???

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 55
poprzednia |
Czy nikt z Was nie zdawal we Wrocławiu? Odezwijcie się, czy macie już wyniki. Wczoraj były już w BC, to może dziś juz dotarły. U mnie na razie w skrzynce pusto.Czekam...
Byłam dzisiaj u kobiety na Kuźniczej i podała mi mój wynik. Zdałam. Nie wiem jeszcze na co, ale to nieważne. Nie mogłąm już wytrzymać. Pozdrawiam wszystkich zniecierpliwionych.
zdalam :)))) na b:)
W skrzynce pusto, czekam z niecierpliwością :-) Jak ktoś już dostanie kopertę, to niech napisze
Tez wciz czekam i czaje sie na listonosza!!!!!!:))))))ale dzis bylo pusto:(moze jutro-taki boski dzien piatek 13~!!!!!!!!!!!pozdro
mi się dziś w nocy śniło, ż ezdalam na C+ , ale takich ocen chyba nie ma :-)
ja dostalam koperte.. znalazlam po poludniu.. a tam B :) a poza tym mozna i tak w osrodku sie zglosic... ja mam 58 i moj chlopak 59 i oboje b ;) i oboje dziisja dostalismy koperte.wiec jutro pewnie reszta
Gratuluję Wam :-)
Dzieki:) teraz zeby tylko reszta ludzi z Wroc. dostala pozytywne wyniki!
ja wlasnie dostalam wyniki!!!!zdalam na C!!!yeyeyeyeyyeyeyeyeye
super! mhmmm ;) jak fajnie ze wszyscy sie ciesza :)
Hura!!!!!!!!! Zdałam! Co prawda na C, ale i tak ogromnie się cieszę;)
Nigdy nie piłam wódeczności tak wcześnie;))) Gratulacje, dla tych wszystkich, którzy zdali;))))))))))))
Hm... jestem z Wroclawia. Kolezanka [tez z Wrocka] dostala wyniki juz wczoraj. Dzis juz listonosz byl i nic. Bede musial czekac do poniedziaku chyba :( - swoja droga, dziwne ze az taka roznica, ona w czwartek, ja w poniedzialek.
ej, moze dostaniesz jutro? od jakiegos czasu listonosze chodza nawet w soboty ;P
jeżeli masz duży numer to radzę sie przejechać osobiście, bo ja dziś byłam i dobrez, bo moje wyniki jescze nie zostały spakowane do wysłania. Dziś czynne do 18, powodzenia :-)
No niestety dzisiaj szaleje po miescie na kursie prawa jazdy wiec raczej nie wyrobie do BC i sobie jeszcze poczekam...a numeru ni w zab nie pamietam [w ogole ja malo co pamietam z tego egzaminu :) ].
a można wiedzieć choć w przybliżeniu jaki masz numer? ja mam 162 o ile dobrze pamiętam i ciekawa jestem, czy to jest duży czy mały numer? czy ktoś o większym numerze dostał już wyniki pocztą?

pozdrawiam
A ja mam 865 :( Sobie jeszcze poczekam...
mój numer to 444, więc myślę, ż edo poniedziałku bym poczekała albo i dłużej, a tak już wiem :-)))
aha,

no to fakt, nie jestem tak wysoko:)

dzięki za ekspresową odpowiedź:)
dzięki:)
Piatek 13 a mi wyniki przyszly..i zdalem :DDDD
po 3 godzinach czajenia sie na listonosza, dostalam i jak z koperty wypadly dwie karteczki to sie tak zaczelam cieszyc, ze juz nic mnie nie obchodzilo:); w sumie to tylko c (i to w tej dolnej granicy), ale w koncu mature mam z glowy:P
a jaki mialas numer?????
Kuzi!
zdaje się, że zdawałyśmy razem :)
na pisemnym bylas na Sleznej?
ja mam numer 822 :)
czy jestescie pewni ze to przychodzi numerami???? i w jakim tempie, tzn jakie numery juz zostaly wyslane???? a ktore jeszcze czekaja??? wie ktos??
własnie nich ktoś odpowie na te pytania , please ....
jaki mialas numer marta?????
hmm czyzbys czesc pisemna mial w Holiday Inn? :)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 55
poprzednia |

« 

FCE - sesja zimowa 2003