czy wszyscy zdali oprocz mnie:(

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 56
poprzednia |
wszyscy sie ciesza ze zdali a ja..oblalam na D ;(
Nie przejmuj sie Rybka. Ja nie zdalem Fce w sesji czerwcowej 2003. Jezeli nie zdam teraz, to chyba zabije sie, ale przedtem pojde na wodke i sie kompletnie schlam. Wiec jezeli ja tez nie zdam, to zapraszam na wodke...
Nie martw sie, na pewno nie Ty jedna. Ja jeszcze nie dostalam swoich wynikow, ale cos czuje ze nie bedzie dobrze :) Trzymaj sie!!!
ja na E, to juz chyba byc tepakiem nieziemskim..
tomek gdzie mieszkasz? upijmy sie razem!
nie przejmuj sie jak nie teraz to w czerwcu napewno sie uda :)), ja wlasnei czekam na wyniki i mam taka nerwica ze zaraz chyba plakac zaczne ... jak nie sie uda to sie chyba pochlastam... naprawde ...
ja czekam na swoja koperte i wiem co w niej bedzie..wiec nie bedziesz sama!3maj sie i uszy do gory:)
spoko... ja też na E. Myślałam że jednak coś umiem ale trudno....
ja sie pisze na ta wodke:) moje przeczucia sa takie niezbyt teges...dobra..zbieramy grupe wodkowiczow! tylko jeszcze miejsce spotkanie trza ustalic:>
ja juz zaplanowalam plan samodestrukcji...dzien:14 lutego godzina:blizej nieokreslona ... hmm to narazie wszystko, jak widac niezbyt wyszukany sposob na pozbycie sie samego siebie. ale smierc w walentynki to pomysl wy...w kosmos. taki...hmm ..manifest. wynikow jeszcze nie mam i modle sie zebym ich w ogole nie dostala...i tak nie zdalam...
PRECZ Z WALENTYNKAMI!!! SLAWA KUPALLE!!!
Mam ten sam problem... Moi znajomi zdali a ja dostalam D. Czuje sie glopia i wstyd mi i nie wiem jak ja im to powiem kiedy sie spotkamy. Nauczycielka od prywatnego angola powiedziala mi ze powinnam jeszcze raz podejsc w czerwcu. A jesli znow mi sie nie powiedzie???
Skad jestes Rybka?
ku..wa nie zdalam!!! jak oni do jasnej to oceniaja?
jakas strona z kryteriami oceny? ktos cos wie?
piszesz komuś żeby się nie przejmował niezdanym egzaminem, a sama mówisz ze pochlastasz sie jesli nie zdasz... Gdzie tu logika?
no ustalmy jakis termin!
EEEEEEE !!!!chorera
W sprawie tej wódki to ja miałem swój plan taki: Dostaje A,B,C to pije z kumplami; dostaje D,E pije sam i nikomu o wynikach nie mówie.
Do dziś nie wiem czy zdałem ale raczej nie więć tą flaszke co już ją sobie trzymam aż dostane wyniki stawiam do lodówki i licze że sie jutro wyjaśni wszystko:D
tez d
i jaki ja pan i wladca ?
a ja qwa ciagle niewiem!!!!ale to dobrze,bo mi nie zepsuje przynajmniej zabawy dzisiejszej,mam ochote cos wypic,bo inaczej zwariuje juz wogle:D..im dluzej czekam i o tym mysle,to tym bardziej wydaje mi sie ,ze nie zdalam.Ja p******e!!!!

>...::>..hm..to niezly plan,jak dostane D to tez bede chyba sama pic!!!i nie wyjde z chaty przez rok:>
ja dwa razy mialam D i teraz zoabcymy co..to jest determinacja...
A jesli komus sie udalo i dostal C,to moze tez sie przylaczyc do tej wodeczki??:)
ja tez mam C , nie zebym narzekala ale...
kryteria oceny znaja tylko oceniajacy, nam podają oficjalną wersję ;P
Nie Rybko...nie wszyscy zdali...:( to gdzie ta wódeczka? ;_;
Ja tez z checia cos \"lykne\",co prawda wynikow jeszcze nie mam,ale nie lubie czekac \"z zalozonymi rekami\";-) A w ogole czy ktos z Gniezna ma juz wyniki???
dzieki Wam wszyskim...zdawalam w Lublinie..wiem ze moj kumpel z ang zdal na B..jak ja sie na ang pokaze:( i powodzenia wszystkim zdajacym..najsmieszniejsze jest to ze speaking mam na good, a jego sie najbardziej balam, bo jakos mowienie mi nie idzie..a najgorzej mi poszedl uoe...a jego sie az tak mocno nie balam..;( cholera..ale taka mialam nadzieje..jak chcecie cos jeszcze pisac to na [email] bo tutaj nieczesto bywam
Tomek a skad jestes?? (tak na wszelki sie pytam;)eh..trzeba podniesc glowke do gory i niech sie wypchaja z tym FCE;-) doluje mnie troche ze na D byla taka mala rozpietosc- zaledwie 4 % bylismy o wlos...a moze i o wlosek-kto to wie...
KUR......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 PUNKT DO C~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!azAAAAAAAAAAAAAAA KAKIEEEKLKFDSKLFDKLF NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja juz chyba podziekuje...jesli czekajac tak sie czuje,to co bedzie,jak w koncu sie dowiem???
kto wie czy nie lepiej bylo dostac E niz D;( a tak doluje sie ze mozliwe ze zabraklo mi 1 albo nawet 0,5pkt-a;( szlag by to trafil ...
Sama nie wiem co jest gorsze. Przeciez dostajac D jestem w przedziale 55-59 procent, a po tych napisach w diagramie to nawet blizej 59. Wszystko przez idiotyczna wersje D z belkoczacym Szkotem na listeningu i przez moje grafomanskie wyczyny na writingu. Ehhhhh.....
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 56
poprzednia |