chce mój wynik!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Czy jest jeszcze ktoś, to nie ma wyników???
hej! tak, ja jeszcze nie mam wyników, cięgle czekam.....może jutro...hm..chce juz wiedzieć nawet jeśli miałabym nie zdać, a to chyba prawdopodobne. ja czekam aż przyjdzie z wawy...
Moje wyniki maja nadejsc z Poznania...i coraz gorzej mi sie oddycha:)Chcialabym juz miec to za soba!
to dokładnie tak jak mi, a najbardziej się dziś zdenerwowałam bo chodziła listonoszka i jakoś wszyscy coś dostali(cokolwiek, nawet rachunek za telefon:))a ja nic....pusto.......trzeba czekać, ale już i tak chcę wiedzieć.......:P>>pozdrawiam i 3maj się mocno....jakoś będzie....jakoś musi być:)
ja tez czekam na wyniki z poznania, strasznie sie boje i aaaa o retyyyyy strasznie
lacze sie z wami, bo tez czekam i czekam... dla mnie juz tez nie liczy sie jaka to bedzie ocena, byleby juz wiedziec....
wszyscy prywatnie zdawaliście czy za pomocą szkoły?
A no tak...jakos byc musi...Dajcie znac,kiedy juz sie dowiecie.Mam nadzieje,ze bedzie co swietowac.Teraz juz pewnie za pozno,ale trzymam kciuki:-)
ja zdawałam prywatnie , sama samiutka:) tak samo jak i uczę się tylko prywatnie....ale zostało tylko czekanie, normalnie jak na wyrok:PPP
Ja przez szkole jezykowa
no coz.... ja zdawalem w krakowie.... a jak to u nas w krakowie wszystko jest z opoznieniem... chyba jutro wpadne do BC z hukiem.... tez prywatnie
ja sie uczylam caly czas u jednej nauczycielki - jaki bedzie tego efekt to sie dowiem jak dostane magiczna koperte , o retyyyyy chyba nie wytrzyamammmm
Ale czy to ma jakies znaczenie?Jest jakas roznica miedzy nauka prywatna,a w szkole jezykowej?
Ja zdawałam we Wrocławiu i też jeszcze nie dostałam wyników. Przyjdą na pewno jutro... Oby było dobrze;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

FCE - sesja zimowa 2003