POZNAN macie juz wyniki??? kumpel mial cos kolo 500 numeru i juz zna swoj wynik! ja mam 819 i nic... myslalem ze dzis tj. w poniedzialek bede juz wiedzial, ale listonosz nic dlamnie nie mial;( [a od innego goscia doastalem wezwanie na pobór] piszcie co wiecie i jak wyniki ! nerka
dostalam dzisiaj mam BBBBBBBB !!!!!! ale zdalam !!!!
[konto usunięte]
16 lut 2004
no i jak z B jestes smutna?? ja mam C. wlasnie dostalem wyniki. faktem jest ze nie jest to super ale jest, zabieran sie za next certyfikat. a pozadym niewiele mi brakowalo do B :P
pozdrawiam wszystkich
[konto usunięte]
16 lut 2004
jestem w tej samej sytuacji co ty, zdałam na C i bardzo się cieszę i niewiele mi brakowało do B.writing i speaking miałam prawie exceptional,reading i listening good ,najgorzej mi poszedł Use.Też zabieram się za next ,czyli CAE.
LuDeK
16 lut 2004
Ja zdawałem też w Poznaniu i jeszcze nie otrzymałem wyniki...w mojej szkole językowej powiedziano mi, że pryzjdą one jutro lub pojutrze dopeiro....fajnie...wszyscy moi znajomi już wiedzą jak im poszło a ja tu siedzę i sobie włosy z głowy wyrywam i zastanawiam co dostanę....aha by the way...mój numer to 614..............
[konto usunięte]
16 lut 2004
dzisiaj - bbbbbbbbbbbbbbbbb!!!!!!!!!
[konto usunięte]
16 lut 2004
tez wlasnie dzis dostalam wyniki.........hmm....i jest do przodu:)
[konto usunięte]
17 lut 2004
Pozdrawiam wszystkich.
Dzisiaj dostałem wyniki, ale na kopercie jest data 12.02.04.
Numer 0094.
LuDeK
17 lut 2004
Elloł ewriłan! Ja też dzisiaj tzn. 17.02.br. dostałem wyniki.........i zdałem na B!!!!!!! Juppi!! No to mam spokój z pisemną i ustną maturą z anglika....hehe ale się cieszę :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie! :)
[konto usunięte]
17 lut 2004
ah gdyby nie te delfiny to bym miala a, bo reszte mam spoko dobrze :-) czyli jestem zadowolona bo w sumie najwiecej listening i use of english ( exceptional) no a wpasowywanie fragmentow w kolejnosci tekstu akurat najmniej sprawdza umiejetnosci jezykowe wiec jest luzik :-))) gratulejszon dla wszystkich co zdali