3 czesci w jednym dniu

Temat przeniesiony do archwium.
Czy to noramlne, że 3 części FCE-reading, writing i use of english są w jednym dniu-w sobotę od 9.30 do 14.00 z około półgodzinnymi przerwami. Dla mnie kompletnie bez sensu. Jedno wielkie umęczenie-na use of english juz chyba mysleć nie będę mogła. Ratunkuuuu.
Tak jest zawsze. Te trzy części pisze się jednego dnia. Chyba wszyscy (oprócz Warszawy) mają 11.12.
Aha, to dobrze, bo już zaczynałam się irytować, że tylko Łóź ma tak kiepsko. Dziekuję w takim razie za informację.
A swoją drogą czy uważasz że to dobrze, że w ciągu jednego dnia są 3 części i jaki to może mieć wpływ na ogólny wynik.
Nie wiem czy to dobrze czy nie. Z jednej strony na 3 cześci będę bardzo zmęczona i pewnie mi pójdzie gorzej niż jakbym pisała rano, ale jest tylko jeden dzień kiedy się strasznie denerwuję, a nie 3 ( chociaż i tak już jestem zdenerwowana i się stresuję).
Jeżeli Łoź to miała być Łódź to się bardzo cieszę bo ja też tu zdaje i dobrze mieć bratnią duszę. Napisz kiedy masz listening i speaking i wogóle coś o sobie.
ja tez zdaje w lodzi :D to bedzie nas trojka o ile moge sie przyłączyć:] hehe
A kidy macie listening i speaking.
Ja mam 29-listening, 6.12 - speaking
Tak, Łóź to oczywiście Łódź. Listening tak jak i Wy 29.11, a speaking 7.12. I jestem na razie dość mocno spocona na samą myśl o tym. Ale mam nadzieję, że pódzie i to pozytywnie, czego i sobie i Wam oraz wszystkim zdającym życzę.
może już po imieniu :) Karol jestem :] ale chyba sienie zgraliśmy bo listening mam 30.11 a speaking 09.12 :) jak macie to odezwijcie sie na [gg] zawsze reading itd mamy razem :]
hej ja tez zdaje w Lodzi!!! speaking mam 8.11 listening 30 :( chujnia z grzybnią :( czemu w tygodniu??
Hey!
Czy jest może ktoś z Poznania, kto będzie pisał FCE?

Ja speaking mam 4 grudnia o 15:30 (później, to już nie można było???)
i Listening 5 grudnia o 10:30 (w NIEDZIELĘ?????)

Pozdrowienia dla wszystkich,
życzę Wam, abyście zdali na A :)
Zuza
Dało dało :D. Ja mam speaking o 17.00, a listening tak samo jak Ty.
Ja tez zdaje w poznaniu i mam listening i speaking w jednym dniu tj.5 grudnia, zycze wszystkim POWODZENIA!

podzielcie sie wrazeniami jak bedziecie juz po
Mnie też nie pasuje, że są w tygodniu, pracuję i to mi trochę koliduje z terminami egzaminów. No ale cóż, takie jest zycie, jak się nie chciało za młodu, to na starość trzeba cierpieć:))))). Pozdrawiam
Mnie tam obojętne, a tak jak mam w tygodniu to przynajmniej nie muszę iść do szkoły. Tylko szkoda że w poniedziełek bo całą sobotę i niedzielę o niczym innym nie będę w stanie myśleć.
ja listening mialam jak wszyscy..a speaking dzisiaj i nie ma czego bac :) tematy na szczescie wylosowalam latwe: o tym w jaki sposob najlepiej poznaje sie ludzi (to byla czesc z zedem obrazkow) potem gdzie wolalabym mieszkac : w starm domu czy w nowym, do opisania dwoch obrazkow mialam dzieci jezdzace konno i drugie cos w podobie ale serynie nie potrawie sobie tego przypomniec:P

good luck ;)
Weź sie nie kompromituj dziewczyno... Panienki takie są, już pewnie wogóle jeść ani pić ze zmęczenia nie będziesz mogła, albo i gorzej nawet !!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Pomoc językowa