Czy to noramlne, że 3 części FCE-reading, writing i use of english są w jednym dniu-w sobotę od 9.30 do 14.00 z około półgodzinnymi przerwami. Dla mnie kompletnie bez sensu. Jedno wielkie umęczenie-na use of english juz chyba mysleć nie będę mogła. Ratunkuuuu.
Tak jest zawsze. Te trzy części pisze się jednego dnia. Chyba wszyscy (oprócz Warszawy) mają 11.12.
[konto usunięte]
17 lis 2004
Aha, to dobrze, bo już zaczynałam się irytować, że tylko Łóź ma tak kiepsko. Dziekuję w takim razie za informację.
A swoją drogą czy uważasz że to dobrze, że w ciągu jednego dnia są 3 części i jaki to może mieć wpływ na ogólny wynik.
[konto usunięte]
17 lis 2004
Nie wiem czy to dobrze czy nie. Z jednej strony na 3 cześci będę bardzo zmęczona i pewnie mi pójdzie gorzej niż jakbym pisała rano, ale jest tylko jeden dzień kiedy się strasznie denerwuję, a nie 3 ( chociaż i tak już jestem zdenerwowana i się stresuję).
Jeżeli Łoź to miała być Łódź to się bardzo cieszę bo ja też tu zdaje i dobrze mieć bratnią duszę. Napisz kiedy masz listening i speaking i wogóle coś o sobie.
[konto usunięte]
17 lis 2004
ja tez zdaje w lodzi :D to bedzie nas trojka o ile moge sie przyłączyć:] hehe
[konto usunięte]
17 lis 2004
A kidy macie listening i speaking.
Ja mam 29-listening, 6.12 - speaking
[konto usunięte]
17 lis 2004
Tak, Łóź to oczywiście Łódź. Listening tak jak i Wy 29.11, a speaking 7.12. I jestem na razie dość mocno spocona na samą myśl o tym. Ale mam nadzieję, że pódzie i to pozytywnie, czego i sobie i Wam oraz wszystkim zdającym życzę.
[konto usunięte]
17 lis 2004
może już po imieniu :) Karol jestem :] ale chyba sienie zgraliśmy bo listening mam 30.11 a speaking 09.12 :) jak macie to odezwijcie sie na [gg] zawsze reading itd mamy razem :]
hej ja tez zdaje w Lodzi!!! speaking mam 8.11 listening 30 :( chujnia z grzybnią :( czemu w tygodniu??
[konto usunięte]
18 lis 2004
Hey!
Czy jest może ktoś z Poznania, kto będzie pisał FCE?
Ja speaking mam 4 grudnia o 15:30 (później, to już nie można było???)
i Listening 5 grudnia o 10:30 (w NIEDZIELĘ?????)
Pozdrowienia dla wszystkich,
życzę Wam, abyście zdali na A :)
Zuza
[konto usunięte]
18 lis 2004
Dało dało :D. Ja mam speaking o 17.00, a listening tak samo jak Ty.
[konto usunięte]
18 lis 2004
Ja tez zdaje w poznaniu i mam listening i speaking w jednym dniu tj.5 grudnia, zycze wszystkim POWODZENIA!
podzielcie sie wrazeniami jak bedziecie juz po
[konto usunięte]
19 lis 2004
Mnie też nie pasuje, że są w tygodniu, pracuję i to mi trochę koliduje z terminami egzaminów. No ale cóż, takie jest zycie, jak się nie chciało za młodu, to na starość trzeba cierpieć:))))). Pozdrawiam
[konto usunięte]
19 lis 2004
Mnie tam obojętne, a tak jak mam w tygodniu to przynajmniej nie muszę iść do szkoły. Tylko szkoda że w poniedziełek bo całą sobotę i niedzielę o niczym innym nie będę w stanie myśleć.
[konto usunięte]
09 gru 2004
ja listening mialam jak wszyscy..a speaking dzisiaj i nie ma czego bac :) tematy na szczescie wylosowalam latwe: o tym w jaki sposob najlepiej poznaje sie ludzi (to byla czesc z zedem obrazkow) potem gdzie wolalabym mieszkac : w starm domu czy w nowym, do opisania dwoch obrazkow mialam dzieci jezdzace konno i drugie cos w podobie ale serynie nie potrawie sobie tego przypomniec:P