Kto miał listening C???porownajmy odpowiedzi!!!

Temat przeniesiony do archwium.
siema. listening mialam wczoraj, bylo chyba oki .napiszcie jak mieliscie C!
Martyna- napisz proszę jakich odpowiedzi udzielałaś- co pamiętasz? Co łatwe co trudnie- i szczegóły!
drugie zadanie bylo o tenorze
no to pamietam tak: ze byl wczesniej DENTIST, jechal COACH potem HELICOPTER chorow napisalam ze bylo 23 ale to chyba zle bylo tez DISAPPOINTED, HOLLYWOOD FILMS i dalej nie pamietam
pierwsze zadanie bylo dosyc latwe ew. w jednym nie jestem pewna czy
1photographer
2fisherman
3scientist
i jeszcze gdzies dalej czy ona była teacher czy gardener. napisalam ze gardener.
trzecie bylo proste ale 4-masakra strasznie pogmatwane
Ja miałem Listening C w sobotę w Bydgoszczy.
W I części to jedna strzelanina. Pamiętam tylko,że w 1 powinno być chyba A (ja dałem C,nie wiem czemu), a innych scientist i gardener. II część o dziwo łatwiejsza: dentist,coach,Australia,romantic,train,horse riding (nie po kolei).Nie wiem jak w końcu powinno być z tymi chórami,ile ich było?Ja tutaj wyczytałem,że 34, a wyraźnie słyszałem 33,więc jak to jest? III część też znośna:E,D,chyba B(ja dałem C),F,A-po kolei.A IV łatwa,ale strasznie zakręcona.
Ogólnie pamiętam tylko,że dwa ostatnie dałem B.
Co Wy na to?
Acha, w II części było gdzieś też chyba Hollywood films.
Hej, ja miałam 20 list. listening C, spisałam sobie odp, i wysyłałam ludziom, spoko ...ale stresik był, zaiczyc zaliczę ale ile to może być %? :P
Pozdrawiam Tych co mieli L.C!!!
Moje odp. wysyłam mailem
[email]
APELUJĘ DO Aleksandry Wilczyńskiej!! Napisz mi swojego maila to Ci wyślę te odp, Bo mi się nie wyświetlił na poczcie!
Do waszych ODP. I part zwalił nas bo nie dosc że stresik to nie dało się skoncentrować,póżniej już lepiej..AlE:
ja dałam : scientist, i cook'a
nie wiadomo ile tych chórów, a to nie był helicoptek ,tylko train ( mówił ,że to było dawno, bo pewnie teraz to by hepicopterem go wzieli) ale nie na 100%
a te zabawki, to zbierali które well made(?)
Tak bły Holywood films, ale ja napisałam samo films....
IIIPart to mam : E D F(100%) C A(95%), dużo znajomych tak ma...
IV niom też się w tych books pogłubiłam ,1.C?( że mała i wygodna?) niom ostatnie B.
ACH! NIEźle było:) Takie expierence że SzOK :P
A speaking miałąm w niedz. niom... tu też spooooko. Tematy się potarzają.. JAkoś poszło!
Trzymajcie się!!
hej moge prosic o odp do listening C .. w sumie mam dopiero 12.12 ale przezorny zawsze ubezpieczony. z gory serdeczne dzieki
[email]
LUDZIE! CZY KTOŚ TU ZAGLĄDA NA CZATA? ABY SOBIE PO SPEAK'ać ? Bo ja mam zepsute gadu...a w sumie i tak nie mam czasu na klikanie, bo najwyższy czas powtzarzać do USE'a!!!
UCZCIE się dziatki English'a!! Niech MOC będzie z Wami!!
Pozdr.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

FCE - sesja zimowa 2004