I po wszystkim!

Temat przeniesiony do archwium.
No więc po egzaminie :D ak go oceniacie? Mi sie wydaje ze nie byl trudny. Reading 4/6 Writing 6/6 Use of english 5/6 :D Najwiecej problemu mi sprawiło correct mistakes.. mialam wrazenie ze prawie w kazdym byl jakis blad. word formation bylo chyba najprostsza czescia jaka byla. :) kurcze, jestem taka szczesliwa ze to juz po wszystkim! ;]
Ja piszłem w Katowicach i wydaje mi sie ze reading był dosc trudny. Sporo ludzi tak mowilo i ja sam mialem problemy zwłaszcza w part 4
no trochę trudny był :) ale można było sobie poradzić
4 część readingu sprawiła mi sporo trudności. Ale ogólnie chyba poszło mi dobrze. Ufff...jak się cieszę, że już PO ;-)
tak, mozna bylo ale niestety czas naglił :( dlatego tą czesc uwazam za nieudaną, nawet BARDZO nieudana.
mi to jakos szybko poszlo :/ czekalam chyba z 10 minut do konca readingu, wyszlam przed koncem writingu i use of english :/
który mieliście zestaw?? opiszcie pytania prooooszę
No i juz po wszystkim...Nie było źle - tak sobie myslę, chociaż gdybym miała więcej czasu na readingu to bym sie nie pogniewała.. Use of English całkiem O.K. - w każdym razie niczym mnie nie zaskoczyli, chyba sprawdza się teza, że sesja grudniowa jest prostsza od letniej..
Po raz pierwszy zdawałem i wiem teraz jak wielka jest presja czasu na wszystkich częściach egzaminu FC. Egzamin poza czwartą częścią readingu był dosyc ławtwy chociaż miałem problemy w use of English z wpisywaniem różnych form (kwestia nieznajmości słówek) Ale gramatyka i słowotwórstow było ok - nie sprawiło mi ąż takich trudności. Wiem, że oblałem gdyż ustne egzminy poszły mi fatalnie i musiałem teraz nadrobić, gdyby nie dodatkowe 15 minut do kazdej cześci nie biadolił bym Wam teraz ale opijał zdanie....Pozdrawaim wszystkich, którzy dzisiaj pisali i tych którzy będą pisać w Wawie....
hej zgadzam się że reading nie był za łatwy ;/
part 4 to to o tym kursie pisania? nio cięzkie
a jestem pozytywnie zaskoczona bo use of english był o wiele łatwiejszy niż myślałam :)))
Ja jestem w miare zadowolona.Tylko wiem,że zawaliłam 4 zadanie z readingu i słowotwórstwo. Sama się terazz sobie dziwię jak ja mogłam popełnić takie beznadziejne błędy
W sumie to nie bylo tak zle, ale mam pewien problem - kto wie, czy w Readingu w Question Paper trzeba bylo wpisywac swoj numer itd.? Bo nie przypominam sobie, zebym cos wpisywala, a jesli trzeba bylo, to chyba mam przechlapane...
Nie, nic tam nie trzeba było wpisywać. Też się zastanawiałem, ale spytałem się przed oddaniem.
części pisemne były na prawde przystępne w porównaniu do listeningu.Reading był łatwy, oprócz 4 zadania które przysporzyło mi troche problemów. Writing bardzo fajny choć teraz mam wrażenie jakbym nie pisał na temat w części 2, temat 4 o festivalu w polsce(pisałem o WOSP jako o wielkim polskim festiwalu hehe nic innego nie przyszło mi do głowy)use of english również nie był aż tak trudny jak przypuszczałem aczkolwiek w pierszym zadaniu było dużo nie znanych mi słów. Generalnie jednak jestem zadowolony.....
czy mieliście podział na zestawy ?? proszę piszcie który zestaw mieliście
elo!
pisalam w Wawie, spisalam część moich odpowiedzi, oto one:
reading:
part 1: FEAHBGC
part 2: CBDCBAB
part 4: CGDAEBGFDCDEEC

USE OF ENGLISH:

part 1: ACDCCADBDDCBCBA
BŁĘDY: done,>,by,type,>,>,besides,succeeded,up,doing,a,>,that,been,of

to co pamiętam z ostatniej części use of English: happily, heavily,freedom,untouched,destruction,inhabitant,scientists

Więcej grzechów nie pamiętam ;)
Jak ktos spisał odpowiedzi to niech przyśle, jestem bardzo ciekawa!
I też uważam ze part 4 w readingu bylo z tego wszystkiego najtrudniejsze
u nas chyba nie bylo zestawow
Wydaje mi sie ze wszyscy musza miec ten sam zestaw, zeby mozna bylo obiektywnie ocenic wszystkie prace - ten sam poziom trudnosci w zadaniach
A to dziwne, że wyszłaś przed końcem writingu - bo podczas egzaminu nie można wczesniej wychodzić.
można
witam, a jakie byly tematy ???
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

FCE - sesja zimowa 2004