Zostaly dwa miesiace...

Temat przeniesiony do archwium.
61-73 z 73
| następna
Taaa..tylko dwa miesiace!!! Na sama mysl dostaje dreszczy i robi mi sie slabo.Codziennie robie cos z angielskiego,ale wciaz wydaje mi sie,ze to za malo i ze sie nie wyrobie.Boje sie okropnie!!!!!!! W piatek mam w szkole konkurs na opowiadanie i to bedzie jakis malutki przedsmak writingu...Bosz!!! Tyle jeszcze do powtorzenia!!!:(((((( Trzymam za Was wszystkich kciuki!!! Mam nadzieje,ze uda nam sie zdac i to nie na C ale lepiej:)))
>>hej
>>>powypisywałem sobie phrasal verbs z przykładowymi zdaniami i
>>wałkowałem non stop.jak chcesz mogę Ci wysłać te phrasale bo mam
>je na
>>kompie.poza gramatyką robiłem sobie z kumplem speakingi co
>tydzień
>>ok.2-3 godzin(opisywanie obrazków, dyskusje).pomogło - zdałem na
>A:)
>
>
>HEJ!!!! czy moglbys i mnei wyslac te phrasale moj mail to [email]
nie scizujcie!!!ja mam listening pojutrze i to jest dopiero odjazd!!!!!!!
Ooo!!! Jeśli byś mógł to przyślij mi te phrasale, bo mi są bardzo potrzebne. Mój mail=> [email] Za góry thx =]. I gratulacje!
Bedzie dobrze:)Jakos dziwnie z tych dwoch miesiecy sie zrobilo mniej:)
mozna prosic ?
[email]
n
a ja mam nadzieje ze sie uda zdac na C!!!
Congratulations! I`m jealous! :P
Ja wcale nie czuje sie na silach, ale staram sie uczyc, bo chcialabym zdac w maju 2004. Korzystam z Murphiego oczywiscie, staram sie czytac ksiazki i sluchac kaset albo ogladac cos po angielsku...strasznie sie boje, a tez jak juz zdaje to chcialabym zdac juz na B:(...C tez dobrze, ale chyba mam jakas wygorowana ambicje, a o A to w ogole nie mysle! Masz jakies rady jeszcze, abym miala optymistyczny stosunek do tego egzaminu? a i moze przeslesz mi phrasale?! [email]
z gory dzieki! sliczne! i pozdrawiam!
prosze bardzo p phrasale, moj mail [email] i jesli zdajesz w poznaniu to moge sie odwdzieczyc juz niedlugo... on live
czy moglbys mi tez przyslac te pharsale ?please moj emali [email]
Też mam prośbę o przysłanie Phrasal verbs bardzo wielkie dzięki
zapomniałem podać adresu [email]
Temat przeniesiony do archwium.
61-73 z 73
| następna

« 

Szkoły językowe