Rozmowy po Angielsku przez Gadu-Gadu.

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 79
poprzednia |
Vitam!

Czy zechciałby ktoś porozmawiać po Angielsku przez Gadu-Gadu
z osobą znającą język na poziomie First Certificate of English?
Próbowałem rozmawiać z Polonią mieszkającą w Stanach Zjednoczonych i Wielkiej Brytanii, niestety Ci ludzie, albo nienawidzą języka Angielskiego, albo po prostu go nie znają. Mój numer Gadu-Gadu to : 3959659

Pozdrawiam!
Konrad Szałwiński
Ja jeszcze nie posiadam FCE, ale z chęcią spróbuję porozmawiać po angielsku - nr gg - 5521777...do usłyszonka!!!
ja z chęcią porozmawiam, zpiom pre-CAE, moj nr 3788111
Ja bardzo chciałabym mieć FC i powoli do tego zmierzam, a rozmowa z osobą, która już posiada FC ułatwi mi przynajmniej w jakimś stopniu to do czego zmierzam. Mój numer GG to 1300567 Czekam:-)
Witam! Chetnie porozmawiam z kims po angielsku przez gg! Co prawda nie mam jeszcze FCE ale wszystko idzie w dobrym kierunku! Najwazniejszy jest jezyk mowiony! wiec jesli ktos ma ochote to niech klika 3585343;) pozdrowinka
Ja bardzo chetnie pogadam na gg po angielsku!! Mam juz FCE i chetnie pocwicze sobie angol. Z ludzmi Ameryki nie masz co gadac bo oni porozumiewaja sie sloganami, skrotami i innymi ...Moj nr [gg] . Pozdrawiam
Siema ludzie.Ja również chetnie porozmawiam po angielsku.Mój nr:4369201
zapraszamm do poklikania :-)
ja tez z checia pogadam piszcie na nr 1657453 czekam
a mój nr to 4530531 it would be nice to talk with sb in English
Ja też chętnie pogadam mój numer to 714149
Ja też chętnie pogadam mój numer to 714149
piszcie i do mnie 1[tel]z checia prozmawiam
piszcie i do mnie 1[tel]z checia porozmawiam
Ja tez chetnie poćwicze angielski zwłaszcza że w czerwcu zdaję FCE Podobno praktyka czyni mistrza :) mój nr gg to 5317833
Również chętnie pogadam. Mam zamiar zdawać FCE w czerwcu. Mój numer
GG to 3344175.
jestem na necie jeszcze około półtorej godziny. jest ktoś kto miałby ochotę chwilę popisać po angielsku? czekam. Edyta
moje gg : 4412157 ;>

czesto jestem \'niedostepna\'

jesli ktos by mial ochote ze mna pogadac -zapraszam ;)))

FCE zdaje prawdopodobnie w czerwcu ,slucham rocka, metalu ,mam 19 lat
>Ja tez chetnie poćwicze angielski zwłaszcza że w czerwcu zdaję FCE
>Podobno praktyka czyni mistrza :) mój nr gg to 4940739
a ja z checia bym porozmawiala z osoba znajaca jezyk na poziomie pre-intermediate chetnych zapraszam na nr 669936 -> tylko odrazu powiedzcie ze chcecie porozmawiac po angielsku =)
chętnie porozmawiam na kazdy tema.Za ro zdaje FC.
chetnie pogadam za rok zdaje fc moj. [gg]
Przygotowalem specjalna strone dla chetnych do porozmawiania przez GG:

https://www.ang.pl/gadugadu.php

Zapraszam
kto chce ze mną pogadać? jeszcze nie mam FCE ale zmierzam do niego. mój nr [gg] Adek/ kiki 567
hej
proponuje program Skype za darmo jest i jezeli wpiszecie tak ze waszym jężykiem jest ang i dodatkowo włączycie funkcje "skype me" to sie nie opedzicie od ludzi z turcji, indii, egiptu :)

próbowałam i przyznam ze idzie coraz lepiej, trafiłam nawet kilka razy na lektorów ang :)
pzd i odwagi
Do FCE przystępuje w grudniu i z wielką chęcią z kimś pogadam.
Mój numer: 4432068
PS. Piszcie proszę nawet kiedy mnie nie ma, bo często jestem 'niewidoczna'.
hej, wlasnie tak zrobilam jak napisalas;) zobaczymy... w kazdym badz razie dzieki za rade;)

a tak na marginesie, na jakim poziomie najczesniej sa ci ludzie?? jakis super wysoki czy spokojnie osoba na poziomie fc sobie poradzi???
na róznym poziomie
na najlepszymi ci z Uk :)
generalnie zauwazyłam ze obcokrajowcy mówią z wieksza swobodą. Może w programie nauczania mają więcej konwersacji niż gramatyki.
uszy do góry
pzd
:)
Jesli, kto miałby ochotę porozmawiać to moj nr [gg]
Ja bardzo chętnie z kimś porozmawaim na poziomie FCE mój numer [gg] , czekam niecierpliwie.
ja podobnie jak kredka :) moj numer 2010494, pozdrawiam !
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 79
poprzednia |

»

FCE - sesja zimowa 2003