Mam pytanko: Czy wyniki speakingu sa juz od razu, tzn. jak skoncze mówic, to egzaminator powie, cy dostalem np. C, czy musze czekac ponad miesiac az dostane wyniki listem?
na wyniki trzeba czekac.... :( wyniki wszytskich czesci sa podane w liscie... ktory z reguly przychodzi po 9tygodniach... w czasie egzaminu egzaminatorzy maja \"kamienne twarze\", wiec ciezko ocenic jak poszlo... ja na przyklad w pewnym momencie sie zacielam i bylam pewna, ze ta czesc poszla mi najgorzej... a okazalo sie, ze az tak zle nie bylo... :)
[konto usunięte]
15 lis 2003
tak, poczekasz sobie, ale zwykle tak est, ze po examie masz do siebie pretensje, wyzuty, ze coś nie było tak, że masz masę błędów, ale potem na karcie z rezultatami nie jest tak źle...
[konto usunięte]
15 lis 2003
>w czasie egzaminu egzaminatorzy maja \"kamienne twarze\", wiec ciezko
>ocenic jak poszlo...
Kamienne twarze?
Wlasnie dzisiaj mialam speaking i egzaminatorzy byli naprawde przesympatyczni. Caly czas sie usmiechali... Oczywiscie to wcale nie znaczy ze zdam, ale na pewno poprawia atmosfere i sprawia, ze sie tak bardzo nie stresujesz
ellektor
15 lis 2003
po speakingu mowia ci tylko \"bye\" i tyle:) poza tym w porownaniu do listeningu speaking to raj na ziemi;)
....anula''''
17 lis 2003
hej!a czy mogłabyś mi napisac co miałaś na speakingu?