wiek a ocenianie

Temat przeniesiony do archwium.
Hej wszystkim. Zastanawia mnie bardzo, czy wiek ma jakieś znaczenie przy ocenianiu... Mam 18 latek, ale angola uczę się dopiero od czterech... Czy jeśli zapytają mnie na examie o wiek.. a potem np. od ilu lat uczę się angielskiego.. to czy to ma jakiś wpływ na ocenę? Czy te pytania mają na celu ustalenie, np. na ile już powinnam znać ten język.. skoro uczę się tyle a tyle lat... Może to głupie pytanie:) ale dziękuję z góry za odpowiedź:) pozdrawiam gorąco... p.s. zdaję w Lublinie 19 listopada.. boję się straszliwie,..:(
Takie pytania absolutnie nie wpływają na ocenę! Poza tym wiek i długość nauki *nijak* się mają do znajomości języka.... Można przecież uczyć się latami i dalej nic nie kumać.... albo na odwrót.

Nie bój się, będzie dobrze! Trzymam kciuki! ^_____^

PS: Podczas egzaminu pisemnego dostaje się ankietę, gdzie pytają ludzi m.in. o to, które to dla nich podejście do egzaminu. Myślę, że nawet jak ktoś napisze, że próbuje po raz 128-my, to i tak nie wpłynie to w żaden sposób na jego ocenę! Podobnie zresztą jak wiek, narodowość i wykonywany zawód....

« 

FCE - sesja zimowa 2003