A jak sie trzeba ubrac???

Temat przeniesiony do archwium.
Jutro mam speaking a tak do konca nie wiem jak sie trzeba ubrac. Przypuszczam ze nie tak jak w sesji(kanciki itd.)ale w sumie tez nie byle jak. Powiedzcie cos na ten temat? Thanks :-)
hi!!Ja tez mam ten sam malutki problem.A jak ci idzie speaking i czy jakos sie do niego przygotowywalas tuz przed egzaminem.Ja aczytam repetytorium ale nie wiem czy to mi cos da.Jak sie czujesz ze speakingu bo ja fatalnie.Pozdrawiam i good luck !!!Ja zdaje za 2 tyg.paa
większość ubiera się w \"lepsze\" ciuchy. na resztę możesz ubrać się jak chcesz, ale na speaking lepiej ubrać się elegancko, bo \"jak cie widzą tak cię piszą (lub tak ci wpisują)\" ;))
Na pewno nie zaszkodzi ubrać się troszkę bardziej odświętnie, a przede wszystkim schludnie. Apeluję jednak o ubranie się stosownie do pogody, bo zdarza się, że na dworze mróz, a kandydaci/kandydatki w cienkich bluzeczkach, przez co jest im zimno i nie mogą się skupić na pisaniu egzaminu.

Pozdrawiam,
Monika Chilewicz
Dzieki tak tez myslalam, ze trzeba sie ubrac w \"lepsze\" ciuchy :-) Ja mam speaking dzis i jestem zdenerwowana a przed samym wejsciem to nie wiem co bedzie! Moje przygotowania do speakingu to glownie robienie poszczegolnych czesci(part 1,2,3,4)na zajeciach w szkole z native speakerem a ostatnio w akcie desperacji sama cos do siebie gadam i opisuje obrazki a przed snem mowie sobie cos z tej cz.1 czyli o moim miescie,rodzinie itd. I musze przyznac ze dobra metoda bo troszke mi sie to uporzadkowalo. Trzymajcie kciuki i Wam tez zycze good luck!!!
hej!zycze ci powodzenia.ja mam w niedziele.czy mogalbys mi napisac co mialas na nim?bardzo cie o to prosze
Temat przeniesiony do archwium.