Raymond Murphy (wydane przez Cambridge) czerwona - dla poczatkujacych. granatowa - dla srednio zaawansowanych i brazowa dla zaawansowanych. Proste wyjasnienia, krotkie tematy i cwiczenia z kluczem.
Warto tez zerknac do Repetytorium gramatyki z cwiczeniami wydanego przez PWN autorstwa B. Jasinska, J Jaslan, I M Woytowicz-Neymann.
Powodzenia.
[konto usunięte]
08 paź 2005
dobre jest też FC Skills: Use of English, Oxford wydał, a autora nie pamietam. dużo przykladow, wyjasnienia błędow najczesciej wystepujacych i chyba , jesli dobrze pamietam, są jakies testy online z gramy i vocab. Pozdr.
[konto usunięte]
21 paź 2005
tez slyszlam, ze UoE2 v. Evans jest najlepsza, wiec ja sobie zakupilam, jednak szczerze powiedziawszy nie stac mnie juz na klucz do tego. Moze ktos mialby to na kompie i bylby sie gotowy ze mna podzielic:)? Z gory dzieki (thanks from mountain ;))
Moj mail: [email]
cobraa14
23 paź 2005
HEJ ! OBECNIE POSIADAM 84 POZYCJE KSIĄŻKOWE DO SAMEJ GRAMATYKI , SLOWNICTWA ITP. KSIAZKI TYLU LEKTURY DO FCE CZY INNYCH NIE POSIADAM ALE JESTEM W TRAKCI NABYWANIA ! JEZELI MACIE JAKIES PYTANIA PROSZE O KONTAKT NA [gg]