Ważne!!! (brak listu z terminami na FCE)

Temat przeniesiony do archwium.
Witam

Mam pytanie czy doszedł już do was list kiedy macie sie stawić na FCE sesje zimową ?
Bo ponoć list miał przyjść na 2 tyg przed egzaminami. A sesja jest ponoć od 18 listopada do 10(13) grudnia... ?
czyli powinienem juz mieć ten list w skrzynce a nie mam...

I przez to stresuje się że coś jest nie tak...
chyba później zadzwonię do nich... ale najpierw może ktosmi odpowie.
jestem z Wrocławia

pozdrawiam
jak się zapisywalam na exam to dostalam karteczkę ze list ma przyjść do 14 listopada. Ja jeszcze go nie dostalam, ale ale mam nadzieję, że dojdzie w tym tygodniu. Kumpel, z ktorym zdaje w Krakowie juz list dostał ( w Krakowie jest listening 26, a speaking 27 listopada)... Ale myśle że nie ma co panikowac, jak w najbliższych dniach listu nie dostane to trzeba bedzie dzwonic...
ja tez zdaje we wroclawiu:) spokojnie do 14tego jest termin nie ma co sie martwic.
uffff to jestem spokojny ;] u nas też mogłoby być w okolicach 30 listopada;] im później tym lepiej i będziemy coś więcej wiedzieć ...

pozdrawiam i dziękuję
wie ktoś może na ile dni przed egzaminem przychodzi list? bo ja mam zamiar zacząć się uczyć do speakingu i writingu kiedy dostanę list i będę miał terminy a nie chcę żeby wyszło że list przychodzi 5 dni przed egzaminem!!
Ciesze się, że mam już to za sobą. Właśnie dzisiaj odebrałam certyfikat :) Życze powodzenia i trzymam za was kciuki :)
nie dziękuję bardzo ;];];];]]]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa