usof

Temat przeniesiony do archwium.
mam pytanie: czy jesli w usoe w transformacjach zmienie szyk zdania, zrobie literowke-czyli \"zjem literke \" w slowie albo pomine jakies maloznaczace slowko np \"a\" \"the\" etc. to automatycznie dostaje za to 0 punktow??
wydaje mi sie ze sa tam \"polowki\"ale pewna nie jestem..
jak ktos wie cos na ten temat to prosze zeby napisal!!
za dobrze napisana tranformacje dostajesz 2 punkty a jesli np zapomniesz napisac jakiegos waznego slowka np. napiszesz due the fact to dadza ci 1 punkt a jesli bys napisala due to the fact to 2 punkty to poprostu zalezy jaki blad zrobisz..:)
aha czyli jesli zrobie jakis blad-banal to jescze moge dpstac jakies punkty:) ok dzieki...u mnie te transformacje to cieniutko-tzn czesto pomijam jakies slowka ;/ zobaczymy co bedzie w sobote, ale czytajac wypowiedzi osob ktore wczoraj pisaly to szoking. mam nadzieje ze w sobote bedzie latwiej!!!!!!!:)
blagam wszystkich co juz sa po pisemnych czesciach o to aby napisali cos! i czy sa rozne wersje !?
na pewno nie bedzie to samo w sobote co bylo we wtorek-na 100%!!!!!ja zdaje w sobote i kurcze boje sie, bo zle sobie radze z uofe:| mam nadzije ze zadanka beda prostsze niz byly we wtorek!!!!!;p
Temat przeniesiony do archwium.