WAŻNE. do Pani Moniki

Temat przeniesiony do archwium.
Mam bardzo ważne pytanie,dokładniej chodzi o reading.Czy jeżeli w Part 2 w okienku przeznaczonym do wpisania numeru wybranego przeze mnie writingu,wpisałam zły numerek to zostanie to uznane??

Chodzi o to że pisałam na drugi-list motywacyjny,a machnęłam sie i w tym okienku wpisałam 3-story czy to znaczy żę przekreśla mi cały writing z części drugiej??Jeżeli tak to czy można sie od tego odwołać??

Prosze o szybką odpowiedz.Z góry dziekuję.
ehhhhhh widze ze ja tez tak zrobilam :(((((((
ja też pisałam list, ale to było chyba 3....przynajmniej tak wpisałam...potem było 4 story i 5 o książkach, nie? bo 2 to report był jakiś chyba......
no wlasnie!! ja pisalam report,a to bylo pierwsze zadanie w part 2; do tej chwili wydawalo mi sie,ze oznaczone bylo nr 2 :))) oby!!!
Ja też wpisałam 3 , ponieważ taki był numer tego zadania
Wiesz co chyba OK mamy bo 1 to byl list z 1 czesci a 2 raport a 3 list motywacyjny . Wiec nie ma co sie niepokoic ufff :D
aha!! 2-report; 3-letter; 4- story; 5- ksiazki
Oczywiscie chodzi o writing:)Mała Ty tez masz 3 a może mi sie cos pokreciło nie wiem ale to chyba było:
1.article
2.letter
3.story

4.5.Tematy do lektur
czyz nie ??
I ja pisząc list wpisałam 3 zamiast 2,no ale chyba nie beda tacy i nie pomyśla że byłam aż tak głupia żeby story pisac od zwrotu:Dear Mrs Parker:)))
O kurcze to jestem happy,a już myślałam...:):)::)
No faktycznie przeciez 1szy to był letter z Part 1 sorki ale za duzo tego stresu jak na dziś:(((
4 byla do story a 5 do lektur-dzielila sie na a i b
Proszę się nie obawiać, egzaminatorzy są na tyle inteligentnymi ludźmi, że potrafią odróżnić list motywacyjny od opowiadania, więc ocenią prace według stosownych kryteriów.
Temat przeniesiony do archwium.