Czy nie uważacie że to oszustwo?

Temat przeniesiony do archwium.
61-64 z 64
| następna
a co z takim \"zbiegiem okoliczności\", że w jednym mieście uczniowie jednej szkoły zdają wszyscy, a w drugiej prawie nikt?
lekcje z nativami okazują się bez znaczenia, gość z dyzgrafią (niezdażył z papierami BC niewiedziało), a dostał to samo z writingu co najlepsi (zdawali razem)?
Pozdrawiam
cox
tak sobie dalej czytam i jedno rzuca sie w oczy:

jak to możliwe, że ludzie mówią: słaby jestem z tego lub owego, źle mi poszło a dobrę ocenę dostałem???????????????????
to nie przekręt to totalny bałagan w ocenach.
cox
dostalam C...i jestem srednio zadowolona choc sie ciesze ze zdalam w ogole...ale...uwazalam ze writing mi poszedl najlepiej..a tu prosze:najslabszaczesc mojego fce...qce.jak to jest..
Do wszystkich obawiających się o \"przekręt\" Cambridge: Piszecie, ze sprawdzaliscie po examie swoje odpowiedzi i byliście pewni że były ok.

Niewykluczone, że mieliście rację, ale czy zastanawialiście się nad tym, czy prawidłowo i dokładnie zapełnialiście te \"kwadraciki\" na arkuszach odpowiedzi?

To mogło być jedną z przyczyn niezaliczenia :(((
Gdybym była w takiej sytuacji, myślę ze odwołałabym się i prosiła o ponowne sprawdzenie odp. (wtedy robią to chyba ręcznie)

pozdrawiam,
hejka
61-64 z 64
| następna