7 % w Polsce zdało,czy to prawda?

Temat przeniesiony do archwium.
doszly mnie sluchy ze tylko 7% Polakow zdalo teraz fce ,wiecie moze cos na ten temat?
chyba zartujesz, to niemozliwe zeby az tak malo, na pewno nie!!!!!!!
skad masz akie informacje????
nie siej paniki :P
jakby tak bylo radykalnie by spadla liczba zdajacych, jak by bylo takie male prawdopodobienstwo zdania
To bzdura. Po prostu niemożliwe, chyba zgubilaś jedna cyfre np. 1 z 71%.
kumpel napisal mi ze 7 % ale nie wiem skad sie o tym dowiedzial
a no własnie: kumpel Ci napisał, ale nie wiesz skąd. to może nie siej takich bzdur?? i tyle :)
jakbys nie zauwazyl zadałam pytanie a nie twierdze ze tak jest tylko sie chcialam dowiedziec czy to prawda
no to nie panikujmy, to jest niemozliwe zeby tak bylo, wiec zachowajmy spokoj .............
sile sie na niesmialy usmiech :)
mi tez sie to wydaje troche niemożliwe... ja w to nie wierze... moze moze 7% nie zdało:D:D:P?
moim zdaniem to jak obleją kogoś raz, drugi to i trzeci się nie wahają - te egzaminy to jedna wielka fabryka pieniędzy !!!
7% to mogło na A zdać, a nie że ogólna ilość zdanych (A, B, C)
A kiedy będą oficjalne statystyki zdawalności FCE z grudnia 2003?
odpowiedź na stronie

http://www.cambridge-efl.org.uk/stats/2002/fce_dec.htm

tam umieszczone są wyniki za 2002 rok, 7% A, 23% B, 45% C, czyli 75% osób zdało, nie sądze, żeby w tym roku miało być gorzej :)
7% to na 100% A - niemożliwe żeby tak mało osób zaliczyło FCE - u mnie w klasie zaliczyła większość (nie słyszałem żeby ktoś nie zaliczył - a nie miałem jeszcze kontaktu tylko z 2 osobami)
Temat przeniesiony do archwium.