czy ktos zdawal FCE drugi raz???

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos z was zdawal FCE po raz drugi po naprzyklad pierwszy raz mu nie poszlo?? bo mnie niestety chyba czeka powtorka z rozrywki bo mojemu zdziwieniu nie zdalam ;(((( choc bylam pewna ze c bede miec napewno.....wiec moze jest ktos kto poprawial egzamin??
eh... taksie sklada ze ja chyba niestety tez nei zdalam bo amm E , ale jeszce chce poczekac na potwierdzenie droga listowa...tez bylam pewna ze zdam i wszyscy mi mowili ze to jest niemozliwoscia nie zdanie....
wiem ja nie wiem.. sama sie zastanawiam czy nie podchodzic to tego szajstwa jeszce raz... tylo jest maly problem.... a juz stracilam zapał zeby se do niego uczyc....
no wlasnie ja chyba tez dostalam E ale mam nadzieje ze to jest jednak pomylka choc to raczej male szanse, tez juz nie mam ochoty przerabiac tego drugi raz ale z drugiej strony zobacze co zawalilam i najwyzej podszlifuje to a reszte powtorze. wszystkie testy robilam zawsze na ponad60 % wiec tymbrdziej to dla mnie szok ze jest E,
lepiej poswiecic te 3 semestry i przygotowac sie nna maxa do CAE, bo FCE staje sie juz zbyt popularne i przez to traci na wartosci...
ja tez nie zdalam, ale dostalam sie na filologie ang. i nie wiem jak to tam jest ale takiego fce to chyba bede musiala miec bez gadania...ciezki rok przede mna, masakra!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja zdalam - na "C" - nie bylo to moje pierwsze podejscie do egzaminu wiec tym bardziej sie ciesze...:) Z doswiadczenia wiem,ze trzeba miec kupe szczescie i ...nerwy na wodzy :)Gratuluje wszystkim osobom,ktore zdaly i ... radze sie nie przejmowac tym,ze sie nie zdalo.Ja tez kiedys mialam "D" i ... zmotywowalo mnie to do dalszej nauki :)Serdecznie pozdrawiam wszystkich zdajacych w tej sesji!
madzia a gdzie na filologie sie dostalas?
ej nie zdałaś FCE a dostałaś sie na filologie... haha jasne ;P no chyba że mowimy o jakiejś filii podrzędnej uczelni :]
A ja zdałam na C. zdawałam pierwszy raz, dopiero dzisiaj wróciłam z wakacji i nie chciałam sobie psuć humoru wynikami, ale jednak sprawdziłam i ZDAŁAM!!!!! Strasznie się ciesze!!!!!! :D
slyszalam ze moge poprosic o ponowne przeliczenie wynikow.....
ale ja mam napisac maila??? do kogo??? i ci mam pisac go po ang. czy po polsku???
bo ja nie zdalam..... i jestem strasznie zalamana..ale z tego co widze to w fCE nie chodzi o umiejetnosc z j. angielksiego ale PRZEDEWSZYSTKIM o logiczne myslenie, ja mam z tym problem i podejrzewam ze dlatego zawalilam, bo z samego anga jestem dobra.....PROSZE O POMOC!!!
o jaaaaaaaa :/ Jak nie chodzi o umiejętności z języka ang, to przepraszam, ale z czego w takim razie??
Logiczne myślenie jest potrzebne na każdym egzaminie, ba, na każdym teście w szkole, ba, ogólnie w życiu...
ech
siemka! Jeśli o te ponowne przeliczenie wyników chodzi, to jeśli jesteś przy kasie to to zrobią-niestety ponowne wyliczenie kosztuje i to koło 400 zł!!
Ja slyszałam ze ponowne podliczenie punktow jest bezplatne, a za ponowne sprawdzenie trzeba wybulić kase....
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa