Testy na Fce (raz jeszcze)

Temat przeniesiony do archwium.
wiem wiem wiadomosci tego typu pojawialy sie wczesniej czesto, ale do wytrwalych mam prosbe. jesli ktos posiada i moze mi je (chodzi oczywiscie o testy na fce, stare czy nowe - wszystkie przyjme bo w swoich zbiorach mam ich tylko kilka) dostarczyc to bede bardzo wdzeczny. najlepiej na konto: [email]

pozdrawiam KuDzi
To ja też bym prosił:

[email]

Dzięki! Pozdrawiam
jak bedzie mozna to ja tez chce [email] ;)
Nie chcę się powtarzać ...., ale ja też proszę o te testy. [email]
Gdyby ktos byl tak mily i rowniez mi przeslal te poszukiwane przez wszystkich testy na FCE cieszylabym sie niezmiernie. Z gory dziekuje:) [email]
ja tez : [email]
Bardzo proszę o testy. Dziękuję

Monika [email]
Ja też ładnie proszę:)
Z góry thx!

[email]
ja tez prosze unizenie: [email]
Bardzo proszę o przesłanie poszukiwanych przez wszystkich testów na FCE. Mój adres to: [email] Z góry dziekuje:)
nie obraze sie gry je dostane ;)
Thanx

[email]
i co? dostal ktos cos?
Ja tez bardzo bym prosiła o takie testy na FCE i z góry wielkie dzięki.
[email]
Nie chcę się powtarzać, ja też proszę o testy.
Podaję swego maila : [email]
no i ja rowniez:-) bede bardzo wdzieczna [email]
i ja bardzo prosze [email]
Wiecie co każdy prosi a z tego co widze nikt się specjalnie nie garnie do przesyłania tych testów. Ja jestem świeżo po FCe ( pięknie zdanym tak wogóle) i mam pełno testów ale nie na necie... wiele osób prosi mnie o pożyczenie( jest to naprawde pożądny zbiór testów w sumie z 20, 30 testów z każdej części) wpadłam więc na pomysł że to skseruje i będe sprzedawać. Jeżeli chodzi o mnie własnie to mam wam do zaoferowania [email]
nie będę oryginalna i jak bym mogła prosić o przesłanie testów to byłabym wdzięczna.
Mój email [email]
Z góry dzięki:)
Ludzie!!! Przecież nikt tu się nie ogłosił że będzie coś przesyłał!!! więc nie wiem po co tyle osób podaje swoje adresy. Popieram agę, że mało kto ma testy na kompie, więc ta długa lista adresów tutaj jest za bardzo do niczego nie potrzebna.
Ja znalazłem testy na stronce: www.fceonline.w.interia.pl
Sprawdźcie. jest ich chyba 5 i jakies cwiczenie. dobre i to. pozdrawiam
a ja mam też fajną stronkę o FCE...sprawdźcie zresztą sami, co będę dużo mówił... www.fceonline.com
ty mister - niezla ta twoja stronka ale..juz ja wczesniej przerabialem i w sumie watpliwy ten twoj dowcip...nevermind!

Zobaczcie to: http://www.angielski.edu.pl/content.php4?name=fce
www.zielony.amor.pl
jak masz testy do fce to BARDZO prosze prześli na [email] dzięki
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe