Czy ktoś korzystał z FCE Result

Temat przeniesiony do archwium.
Co sądzicie o podręczniku FCE Result? Czy jest to dobry podręcznik? Może ktoś z niego korzystał przygotowując się do FCE?
Mam takie samo pytanie, jak wyżej. Przygotowuję się do FCE z tej ksiazki, ale wydaje mi się ona troszkę zdyt łatwa? Czy ktoś z niej już wcześniej korzystał i może podzielić sie jakąś opinią?
Też korzystam z tej książki, moja korepetytorka mówi, że jest dobra, ale co się okaże .. Kiedy przerobię jej połowę to wydrukuję sobie jakiś próbny egzamin i porównam do tego, który wcześniej pisałam i zobaczę efekty ; )
Hej :)
czy ktoś z Was uczy się DO FCE W PROFI-LINGUA?
dowiedziałam się
że muszę zdać egzamin FCE przygotowany przez PROFI-Lingua by wyjechać na ERASMUSA, jednak nie ucze się w tej szkole, a teraz już nie ma sensu sie zapissdywac,

Mam wielką prośbę- czy ktos mógłby mi "użyczyć" hasło i login do strefy studenta do poziomu FCE?

byłabym baaardzo wdzięczna!!! chciałabym przejrzeć jak wyglądają te testy i wiedzie c czego sie spodziewać [po testach przygotowywanych w tej szkole!!! bardzo mi na tym zależy
podaję kontakt do siebie, czekam na odpowiedz :) [email]

Pozdrawiam :)
Z tego podręcznika nie korzystałam,ale jesli nie wiesz jaki podręcznik kupić polecam FCE Masterclass. Uczyłam się z niego na FCE, w ten weekend zdawałam i uważam, że ten podręcznik dobrze mnie do tego przygotował, bo nie miałam wiele problemów na egzaminie. Poza tym tematy są oryginalne, fajnie opracowane i w ogóle.
Tak się "zaprzyjaźniłam" z tym podręcznikiem, że jak ostatnio przyszło mi wybrać kolejny (z wyższym poziomem) wybrałam IELTS Masterclass i również jestem zadowolona.
Warto mieć jeden stały "typ" podręcznika i kolejne poziomy dobierać z tego samego wydawnictwa, bo wiadomo, że tematy nie będą się powtażać :)
FCE Result to najlepszy podręcznik jaki kiedykolwiek widziałem :)
Ogólnie seria "Result" jest świetna (mam na myśli english result i FCE Result), ale to tylko moje zdanie.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Business English

»

Pomoc językowa