sesja letnia 2005

Temat przeniesiony do archwium.
31-53 z 53
| następna
Mam zamiar zdawać w czerwcu w Gliwicach. Chętnie pogadam z kimś z okolicy ([gg] ) pozdrawiam.
ja tez planowalam zdawac w czerwcu w Gliwicach ale chyba przerzuce to na zimowke-nie wyrobie sie:/
szkoda, mogłybyśmy się wspierać...
witam. ja tez mam zamiar zdawc fce w koszalinie bo tu sie ucze. nawet przygotowuje sie w szkole przy british council. mam nadzieje ze nauka dobrze idzie. pozdrawiam:)
Ja mam zamiar podchodzić w Białymstoku, no ciekawe jak to bedzie :) Mam do was tylko kilka pytań: do kiedy trzeba wpłacac kasę za egzamin i żeby zdać, to muszę mieć każdą część zaliczoną na ponad 60%, czy to jest średnia ze wszystkich? Poją piętą achillesową jest use of english, wypadam marnie, 35-55%, ale jeżeli wziąść pod uwagę wszystkie paper'y razem to wychodzi ponad 70%, więc nie wiem, czy bym zdał, czy nie :(
Proszę o odpowiedź i jakiś link regulaminu FCE.
Jestem z Krakowa, mam 17lat(no prawie 18;)) i chce zdawac FCE w czerwcu. Boje sie strasznie, nie wiem czy sobie poradze, a jak nie zam to chyba z mostu sie rzuce. Jak ktos chce pogadac na rozładowanie stresu ew podzielic sie waznymi inf to zapraszam: moj gg- 4584860
Powodzenia i buziaki dla wszystkich zdajacych!!! :*
ja zdaje po raz drugi fce.No niestety nie udało sie za pierwszym razem.Ale teraz w czerwcu musi sie udac.moze jest ktos w podobnej sytuacji jak ja.piszcie:gg - 3031897
ja zdaje po raz drugi fce.No niestety nie udało sie za pierwszym razem.Ale teraz w czerwcu musi sie udac.moze jest ktos w podobnej sytuacji jak ja.piszcie:gg - 3031897
Zdaje ktos moze FCE w Płocku???
Zdaje ktos moze FCE w Płocku???
Aaswan,ja też zdaje w Białymstoku!:)Jeśli chcesz się dowiedzieć do kiedy trzeba wpłacać kasę za exam i dopełnić reszty formalności, wejdź na http://www.britishcouncil.org/poland-examinations.htm.Po prawej strone na dole będzie link Registration documents for the Cambridge Summer 2005 Exam Session. Tam jest wszytsko wyjaśnione.Nawet to, że komórkę podczas egzaminu musisz odłożyć ekranem do dołu :D:D.Jeśli chcesz pogadać,ppodaję mój numer [gg] lub [email]
hej!ja tez zamierza zdawac w Krakowie w czerwcu.Przeraza mnie troche to ze listeningi sa juz od 18 maja....bardzo to wczesnie
Mam zamiar zdawać w sesji letniej FCE w Gliwicach lub Katowicach z naciskiem na Gliwice. Jak ktoś chce pogadać, to podaje namiary: [email]
Hejka :) Mieszkam w Olecku i mam zamiar zdawać FCE latem w Białymstoku. Czy znacie jakieś złote rady na poprawienie Reading and Listening? Mój mail [email]
Pozdrawim wszystkich.
Mam nadzieję, że uda mi się zdać , bo jak nie to spalę gumę moim moto przed ośrodkiem egzaminacyjnym ;)
Uczcie się pilnie:::::::::::::::))))))))))))))))))))
Hej! Jestem ze Szczecina i będę zdawać FCE w czerwcu 2005. Jeżeli macie testy z egzaminów z lat poprzednich będę wdzięczna za przesłanie.Pozdrowionka! Mój [gg] .
Ja też w Gliwicach. Wysłałam ci maila.
ktos z Rzeszowa moze bedzie zdawac ??? [email] jakby sie ktos znalazl ;)
naprawdę nikt nie zdaje w Płocku???
Ja na bank zdaje we Wrocku, wiec jak ktos tez planuje sesje letnia, to chetnie pogadam
Ja się wciąż poważnie zastanawiam. No i chyba jednak spróboję w czerwcu...papiereke sie przyda przy rektutacji na studia :D
Hej!! ja też planowałam wcześniej ale z powodu sesji angielski odszedła na dalszy plan i również się nie "wyrobię". Więc pozostaje zimowy egzamina tylko jeszcze nie wiem gdzie go będę zdawać, miałam w Katowicach. Pozdrawiam i owocnej nauki, a wszystkim zdającym w czerwcu POWODZENIA. Będę za was trzymać kciuki!!!! ;-)
Rany, strasznie to przeżywam. Chcę podejść do FCE w Krakowie. Mam pustkę w głowie, uczyłam sie angielskiego w liceum ... he he he ... 20 lat temu. Chyba jestem najstarszą emerytką na tym Forum :-0
Myślałam, że to ja tutaj jestem najstarsza :) hehehe.... cały czas się waham, mam jeszcze tydzień na zastanowienie.... kurcze szkoda mi kasy, jak miałabym nie zdać.... chodze na kurs przygotowujący i ... wstyd się przyznać ... ale najwybitniejsza w tej grupie to nie jestem.....
Temat przeniesiony do archwium.
31-53 z 53
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Praca za granicą