Witam,koncze II klase LO,postanowiłem zdawać maturkę rozszerzoną z ang i FCE jak wiecie nadchodzą wakacje,a ja nie lubie czasu marnować i zamiast siedzieć przed kompepm godzinami chcę zrobić coś pożytecznego,wiec bede sie uczył ang;p I teraz tak,do tej pory korzystalem m.i. z ksiazek
New English File,przerobilem je wszystkie bardzo bardzo dokladnie,i szukam nastepnej,jaka polecacie ksiazke dobrze przygotowującą do FCE i maturki roz?smilies/tongue.gif Dopowiem iż ważny jest dla mnie porzadek w ksiażce,tzn,w
English file jest to wszystko ładnie poukładane,gramatyka,obok zaraz cw sprawdzające,potem zestawy slowek z kategoriami pogrupowane,wszystko ma swoj pozadek,jak w szfajcarskim zegarku,nie wiem jaki ta ksiazka ma poziom ale orgnaziacje jak dla mnei the best:P i teraz szukam czegos podbnego,nie przeszakdzać mi będzie jak moze bedize troche hardcorowa:P Dobrze by bylo jakby byla bez idiotycznych zadan:P Zeby strony byly wykorzystane w 100%,wiec,co polecacie?smilies/smile.gif Z góry wielkie dzięki!!:)