ŻYCZENIA PO ANGIELSKU NA RÓŻNE OKAZJE

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze o onfo gdzie moge znalezc ciekawe przykłady życzen na rózne okazje po angielsku????
Ja też proszę :-)
Fajne zyczenia na walentynki oczywiscie po angielsku? any idea? any1 can help me?
na http://www.uczsie.pl jest tego trochę
siemka potrzebuje zyczen swiatecznych po angielsku jzeli mozne to mozecie mi przetumaczyc na polski :)
kto ci się podoba
zyczenia po angielsku znajdziesz na google wpisujac temat:zyczenia po angielsu.
nie bądź taka do przodu.na google jak wpiszesz "życzenia wielkanocne po angielsku" to nie znajdziesz niczego, czego szukasz.więc może jakieś inne rady
A ja znalazlam:) Na tej stronce jest kilka życzeń: http://sms.free.plock.pl
Wielki dzięki. Link bardzo pomocny dla mnie. Pozdrawiam i życzę Wesołych i szczęśliwych świat Wielkanocnych.
Happy easter (inglese)

felices pascuas (spagnolo)

fouai hwo gie quai le (cinese)

frohe ostern (tedesco)

eid-foss'h mubarak (arabo)

sretan uskrs (croato)

gezuar pashken (albanese)

paste fericit (rumeno)

vesele velikonoce (ceco)

kalo paska (greco)

joyeuse paques (francese)

sreken veligden (macedone)
Niezbyt pomocna ta strona bo to nie są życzenia tylko reklamy e-kartek na Wielkanoc. "Prześlij życzenia swoim bliskim dzięki naszym kartkom" to własciwie niezbyt dobry sposób na złozenie zyczen.niestety
Easter´s here... so is the happy springtime! Celebrate this beautiful season with all your dear ones. Reach out to your mom, dad, brother, sister, cousin, grandparents, aunt, uncle relatives with your warm Easter wishes.

Easter is the time to engage yourself in whole lotta merry-making. It´s also the time to express to your beloved how much you love her. So reach out to your sweetheart with your loving Easter wishes.
Prosze! Jeśli ktoś mi nie wierzy niech wrzuci te "życzenia" w translatora. Przekonacie sie ze z prawdziwymi życzeniami swiątecznymi nie ma to nic wspólnego.
A tym bardziej ze nie ma zyczeń biznesowych :(
Temat przeniesiony do archwium.