EDU CD

Temat przeniesiony do archwium.
Dzisiaj zauważyłem w kiosku pierwszy nr nowego magazynu "EDU CD". Każdy numer ma być poświęcony innemu przedmiotowi. Tematem pierwszego jest angielski. Cały materiał edukacyjny znajduje sie na płycie CD.

Wśród tematów są m.in. pisanie listów, CV, list motywacyjny, list z zażaleniem listy nieoficjalne i inne. O słownictwie i gramatyce i testach nie będę już wspominał, ale są.

Magazyn kosztuje 19.90.
nie wiesz może czy będzie numer poświęcony niemieckiemu???
nie wiesz może czy będzie numer poświęcony niemieckiemu???
Niestety, nie wiem. Wprawdzie w magazynie jest podany adres internetowy http://www.edu-cd.pl ale nie znalazłem w nim informacji o tym magazynie.
Kupilem to dzisiaj. Musze przyznac, ze informacji jest bardzo duzo jak na ta cene. Na stronie podaja (mi zadzialala ;), ze kolejny numer dotyczyc bedzie rzeczywiscie niemieckiego. Najfajniejsze jest to ze to co wyszukamy moznemy drukowac, kopiowac fragmenty do schowka. Do tego jest bardzo ciekawa wyszukiwarka, ktora pozwala szybko dotrzec do tego co nas interesuje. Z czystym sumieniem polecam.
A kiedy wychodzi ten następny numer, mi sie otwiera jakaś strona jak wpisuje ten adres ale nic tam nie ma
a jednak sie otworzyło, ale wcześniej nie chciało
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa