Do Jessici - pytanie o korepetycje

Temat przeniesiony do archwium.
Hej Jessica! Zostawiłem pytanie do Ciebie w sekcji dotyczącej konkursu, ale nie wiem czy znajdziesz. Chodzi o to, że piszesz, że chodzisz do fajnego nativa - z jakiego jesteś miasta / województwa? Szukam kogoś -może to akurat mój rejon. Mogłabyś napisać przy okazji coś więcej - np. ile kosztuje 60 min. Z góry dzięki i pozdrawiam.
??
Cześć, nie wiem czy to chodzi o mnie, ale brałam udział w konkursie pod tym nickiem i chodziłam do nativa. Ale już do niego nie chodzę, bo trzymał mnie w zbyt słabej grupie czułam się jakbym chodziła do przedszkola, ale on był fajny. A mój rejon to Olkusz. Jak to Twój rejon także i masz jakieś pytania to pisz śmiało. Pozdrawiam.
Przede wszystkim wielkie dzięki za odpowiedź - to chyba o Ciebie chodzi (native - Amerykanin? Skąd jest?). Mam jeszcze takie pytanko: z tego, co piszesz wynika, że to były jakieś zajęcia w większych grupach (to jakaś szkoła językowa?? Możesz zdradzić jaka?). Mi chodziłoby raczej o zajęcia indywidualne... Pozdrawiam bardzo serdecznie i jeszcze raz dzięki, że odpisałaś.
Ten Amerykanin pochodzi z Chicago. Jest powiązany z Polską z jakichś tam dziadków pradziadków... Sama już nie pamiętam. Uczy w Krakowie, ale niestety nie wiem w jakiej szkole. A dwa razy w tygodniu przyjeżdża do mojego miasta. I kiedyś uczył w szkole językowej tu u mnie w mieście, a teraz sam uczy i wynajmuje pokój w takim budynku i tam uczy. Uczy w grupach i nie wiem czy istnieje możliwość uczenia się indywidualnie. Gdybym tam chodziła to bym się podpytała, ale że chodziłam tam tylko miesiąc, a było to jesienią, niesetety nic więcej nie wiem.
Pozdrawiam
Dzięki Jessi - i powodzenia!
Temat przeniesiony do archwium.