Ale wcale nie uważam, żebym zasługiwał na tego typu aroganckie sugestie. Co dla Ciebie jest "duperelą" może niekoniecznie być dla kogoś innego. Żeby tego komentarza nie pozostawić niejasnym zasugeruję, że "niektórzy" w całej masie dziesiątek haseł do róznych serwisów mają swoje systemy, aby się w tym nie pogubić i układają swoje hasła wg jakiej tam sobie tylko znanej, a łatwej do zapamiętania prawidłowości. Praktyka zaś nadawania hasła przez serwisy jest raczej unikatowa (bo w zdecydowanej większości to użytkowniik wybiera swoje hasło) i wprowadza (czyt. wymusza) wyrwę w "systemie". Nie to, żebym się tłumaczył, bo nie mam z czego, tylko pokazuję, że nie wszystko zawsze jest tym, na co z pozoru wygląda - czyli "duperelem". Jak ktoś to kiedyś mądrze powiedział: "Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia". Wracając zaś do sedna wyrażam po prostu obawę, że wykonanie zaleconej mi procedury (zgłoszenia "zapomnienia" hasła i otrzymania formularza do nowego) sprowadzi się w istocie do otrzymania nowego hasła, również z góry mi przez serwis przydzielonego, co w moim przypadku niczego nie zmienia! Zamiast więc robić niestosowne uwagi można było po prostu grzecznie rozwiać moje wątpliwości zamieszczając jedno z dwuch stwierdzeń: "Tak, w tym przypadku dostaniesz nowe hasło i innej możliwości na tym sewisie nie ma", albo "Nic się nie martw, dostaniesz formularz, który tym razem pozwoli ci ustanowić swoje hasło". Czy to takie trudne...?