Jak wyslac smsa do usa????

Temat przeniesiony do archwium.
czesc, chodzi mi o te numer po \"+\" w numerze komorki. dla polski jest to +48 a dla stanow?? bede baaaardzo wdzieczna za odp, jesli ma to jakies znaczenia to che tego smska do nyc wyslac. z gory dziekuje za pomoc!!
\"podnosze\" ten watek, bo b. mi na tym zalezy. mam ndzieje, za ktos z was orientuje sie w takich rzeczach i bedzie w stanie mi pomoc. z gory dzieki!!
+1 osiu
Hehehe to jak zwykle najprostsze co moze byc a czego sie nie spodziewamy :-)
milego smsowania ;-)
dzieki wielkie=D
a nie ma za co ;-) trzeba sobie nawzajem pomagac :-)
Kolejne pytanie dot. tego nieszczesnego smsa owszem \"kierunkowy\" to +1 ale i tak mi nie dostarczylo..=( kiedys gdziesz czytalam ze tam obowiazuja jeszcze \"kierunkowe wewnetrzne\"- czy spotkal sie ktos z was z czyms takim? i moze przypadkiem wie, jak wyglada taki kod do nyc? nawet nie wiecie jak mi na tym zalezy wiec blagam o odp jesli ktos wie!! pozdrawiam
The phone numbers in the US have the following format:

Area Code (3 digits) + Exchange (3 digits) + Root (4 digits).

Example: 123-456-7890

When you call a number that\'s not in your area code then you always dial 1 + the number so the example above would be: 1-123-456-7890 (presuming you\'re not in the 123 area code).

However, when you call from overseas, I think, you skip the \"1.\"

Additionally, when you\'re in a smaller town / rural area and the phone number you\'re calling is within your area code you don\'t need to dial the area code. On the other hand, most larger metro areas have multiple area codes (but the calls to those are still considered local as opposed to long distance, i.e. \"out of your area code\") so you must dial all 10 digits (including the area code) but not the preceding \"1.\"

I hope that this helps...

(or at least that I didn\'t confuse you too much...)
dziekuje bardzo sms juz poszedl =)
Cześć.Mam serdeczną prośbe.Czy możesz mi napisac skąd i jak wysłac smsa do [email] góry dziękuje.
czesc ! Czyli jezeli mam numer np: 1-9[tel]to wystarczy ze dodam na poczatku + i sms sie wysle ? prosze o odpowieeedz :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Studia językowe