Potrzebuję pomocy!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Możliwe, że mój wpis znajduje się w nieodpowiednim miejscu na forum, więc z góry przepraszam. Chciałam prosić Was o wielką przysługę. Mam książkę Virgini Evans 'Use of English FCE', ale zgubiłam do niej klucz. Czy ktoś z Was mógłby podpowiedzieć mi gdzie go znaleść? Byłabym szalenie zobowiązana.
wiem gdzie mozna go znalezc. Mam go na kompie ;)
Jeżeli szanujesz autorkę, dlaczego chcesz ją okraść?
co masz na mysli piszac okrasc?
to zostało wydane w postaci ksiązkowej i powinieneś to kupić w księgarni. Jeżeli kupileś ksiązkę w księgarni, to możesz wykonać kopię na własny użytek, ale nie możesz udostępniać kopii innym osobom, bo w takim wypadku okradasz autora z zysku za sprzedany egzemplarz ksiązki.
Byc moze, ale mowisz tak jakbys sie urwal z ksiezyca. Nie kazdego stac zeby kupic ksiazke za grube pieniadze a tak dla ciekawostki to ciekawe co mozna by powiedziec o pewnej pani doktor z uczelni ktora wyslala ten klucz wszystkim ludziom na roku...I uwierz mi,ze tak robi w dzisiejszych czasach masa ludzi, od tego jest tez internet, sa legalne strony www ktore to udostepniaja a ludzie korzystaja. no coz takto juz jest. Koncze bo nie chce juz spamowac
>Byc moze, ale mowisz tak jakbys sie urwal z ksiezyca.

Co Ty powiesz?

>Nie kazdego stac zeby kupic ksiazke za grube pieniadze

trzeba rezygnować z innych przyjemności. A wiesz w ogóle, ile kosztuje ta ksiązka?

>a tak dla ciekawostki to ciekawe co mozna by powiedziec o pewnej pani doktor z uczelni ktora wyslala ten klucz wszystkim ludziom na roku...

bądź uczciwszy od niej. Kropka.

>I uwierz mi,ze tak robi w dzisiejszych czasach masa ludzi, od tego jest tez internet, sa legalne strony www ktore to udostepniaja a ludzie korzystaja. no coz takto juz jest.

A Ty robisz to, co większość. jak widzę nieciekawy z Ciebie człowiek. Co można ściągnąć za darmo, to ściągasz. A wziąłbyś ksiązkę skradzioną w księgarni?
tak sie zastanawiam czy ktos sie tu nie minal przypadkiem z powolaniem. Ksiądz, sędzia,prokurator,cba? Zobacz tylko jaka sie z tego glupia i nieprzyjemna gadka zrobila. Moze sie to konczyc w nieskonczonosc wiec to ostatnia odp z mojej strony.Jak chce Pan(moze tak lepiej bo tak na Ty to moze kogos urazic)cos jeszcze dodac na koniec a zapewne tak to prosze bardzo. Ciekaw jestem czy jest Pan chodz czasem pogodnym czlowiekiem. The end
Ale wiesz, że robisz źle?
NB. dobrego humoru mi nie brakuje, nawet jak ktoś nie odpowiada na pytania.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Studia językowe