Kto na Uniwerek Białostocki - wpisujcie wyniki

Temat przeniesiony do archwium.
Ja będe się starał z wynikim 98/88
ja sie staram-
mam 94/81
mam nadzieje ze wystarczy
Hehe czyli tylko 2 osoby do Białegostoku:)
Może się dostane:))))
94/80 złożyłam :]
Martikika a skąd jesteś?:)
z Gołdapi :) a Ty ?
Jestem z Bstoku:) ale staram się jak moge żeby opuścić te miejsce i studiować gdzieś indziej. Ale kto wie, może spotkamy się na białostockiej uczelni:) Bo w sumie tam szanse mam największe (zdaje jeszcze do Lublina i Wawy).
Tez zlozylam :) Z wynikiem 94/80. Wiec byc moze sie spotkamy. Pozdrawiam cieplutko...
Ja wybieram się na anglistykę za rok na uniwersytet białostocki lub warszawski..........i mam pytanie. Otóż wiem na pewno że na świadectwie dojrzałosci będę miała dwie trójki (z chemii i fizyki). Czy uczniowie z takimi ocenami są odrzucani już na samym początku? Bo chyba oceny są ważne?......
http://www.uwb.edu.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=112

Jak widzisz za trójke masz 40 pkt. Nie jesteś odrzucany.
Wyclef a masz jakieś pojecie (może być the foggiest one :p ) kiedy będą wyniki?
I have as certain information as possible :)

Wyniki są 13 stego ogłaszane, dowiedziałem się u nich w biurze. Pozdrawiam.
tez juz dzwonilam- ale to beda czy ktos zdal czy nie// czy tez lista przyejtych???
13stego jest ogłaszana lista przyjętych.
hej,dzisiaj wieszaja po poludniu lieste na anglityke.mam ogromna prosbe do kogos kto jest w bialym.niech napisze na forum jaki byl prog i wogle bo ja juz nie moge wytrzymac w tym stresie
Hej! I jak z tą listą przyjęć? Ja słyszałem że ostateczna lista będzie 21 lipca. Czy to prawda? I nie wiecie czemu zminili datę ogłoszenia tej listy? ja też złożyłem na UwB, i bardzo cche się tam dostać! pozdrawiam!
mi powiedzieli ze sie nie wyrobili. maja bardzooo duzo chetnych, spodziewalam sie ze przy wyniku 94 i 81 mam szanse a tu nici....coz,poczekam jeszcze
no i niestety- lajf is brutal :[ byłam 210ta chlip chlip. nowa matura do dupy.
Ja bylam 209 :) Skladalas gdzies jeszcze?
tak- na koledże do gdańska (byłam na rozmowie) i do warszawki. oczywiście się nie dostałam :[ mega doł. a Ty? co robisz w październiku?
Trzeba bylo sprobowac tez na PWSZ do Elblaga - calkiem niezla jest ich anglistyka.
www.pwsz.elblag.pl

pzdr.
niestety najwiekszych nie masz hehe do boalegostoku jest trudniej niz do poznania...
a kto ci bedzie patrzyl na oceny z chemii lub fizyki na anglistyce? co ma piernik do watraka?
Temat przeniesiony do archwium.