ja sie staram-
mam 94/81
mam nadzieje ze wystarczy
[konto usunięte]
02 lip 2005
Hehe czyli tylko 2 osoby do Białegostoku:)
Może się dostane:))))
[konto usunięte]
03 lip 2005
94/80 złożyłam :]
[konto usunięte]
04 lip 2005
Martikika a skąd jesteś?:)
[konto usunięte]
05 lip 2005
z Gołdapi :) a Ty ?
[konto usunięte]
05 lip 2005
Jestem z Bstoku:) ale staram się jak moge żeby opuścić te miejsce i studiować gdzieś indziej. Ale kto wie, może spotkamy się na białostockiej uczelni:) Bo w sumie tam szanse mam największe (zdaje jeszcze do Lublina i Wawy).
unnamed
05 lip 2005
Tez zlozylam :) Z wynikiem 94/80. Wiec byc moze sie spotkamy. Pozdrawiam cieplutko...
[konto usunięte]
06 lip 2005
Ja wybieram się na anglistykę za rok na uniwersytet białostocki lub warszawski..........i mam pytanie. Otóż wiem na pewno że na świadectwie dojrzałosci będę miała dwie trójki (z chemii i fizyki). Czy uczniowie z takimi ocenami są odrzucani już na samym początku? Bo chyba oceny są ważne?......
Jak widzisz za trójke masz 40 pkt. Nie jesteś odrzucany.
[konto usunięte]
06 lip 2005
Wyclef a masz jakieś pojecie (może być the foggiest one :p ) kiedy będą wyniki?
[konto usunięte]
07 lip 2005
I have as certain information as possible :)
Wyniki są 13 stego ogłaszane, dowiedziałem się u nich w biurze. Pozdrawiam.
[konto usunięte]
08 lip 2005
tez juz dzwonilam- ale to beda czy ktos zdal czy nie// czy tez lista przyejtych???
[konto usunięte]
08 lip 2005
13stego jest ogłaszana lista przyjętych.
[konto usunięte]
13 lip 2005
hej,dzisiaj wieszaja po poludniu lieste na anglityke.mam ogromna prosbe do kogos kto jest w bialym.niech napisze na forum jaki byl prog i wogle bo ja juz nie moge wytrzymac w tym stresie
Hej! I jak z tą listą przyjęć? Ja słyszałem że ostateczna lista będzie 21 lipca. Czy to prawda? I nie wiecie czemu zminili datę ogłoszenia tej listy? ja też złożyłem na UwB, i bardzo cche się tam dostać! pozdrawiam!
[konto usunięte]
18 lip 2005
mi powiedzieli ze sie nie wyrobili. maja bardzooo duzo chetnych, spodziewalam sie ze przy wyniku 94 i 81 mam szanse a tu nici....coz,poczekam jeszcze
[konto usunięte]
21 lip 2005
no i niestety- lajf is brutal :[ byłam 210ta chlip chlip. nowa matura do dupy.
unnamed
22 lip 2005
Ja bylam 209 :) Skladalas gdzies jeszcze?
[konto usunięte]
22 lip 2005
tak- na koledże do gdańska (byłam na rozmowie) i do warszawki. oczywiście się nie dostałam :[ mega doł. a Ty? co robisz w październiku?