AMERYKANISTYKA UJ bardzo proszę o pomoc!!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich:) W tym roku ubiegałam się o przyjęcie mnie na UJ na kultur. spec. amerykanistyka ale niestety nie dostałam się:( szkoda gdyż test poszedł mi w miarę ok, ale w miarę oki poszła mi również nowa matura (szczególnie hist:|), która w ogólnej kwalifikacji pociągnęła mnie w dół. A że dla nowych mat. przeznaczono jedynie 20 miejsc - nie udało mi się, nad czym ogromnie ubolewam, gdyż kier. ten był moim przewodnim w czasie rekrutacji. Przygotowując się do testu o USA i Kandadzie zdałam sobie sprawę, że to jest to! Zdobywanie wiedzi w zakresie histori, kultury i gospodarki podanych wyżej krajów + praktyczna nauka języka ang, a nawet hiszpańskiego:) Ale niestety... Dlatego BARDZO poważnie myślę o podjęciu studiów na tym kier. w systemie zaocznym. Czy możecie powiedzieć co o tym sądzicie? Może ktoś studiuje na Uj ameryk. zaocznie i mogłby mi jakoś przybliżyć warunki jakie tam panują. Z góry bardzo dziękuję:)*
Hej! ja tez sie wybioeram na zaoczne na amerykanistyke ale mam pare pytan! jakbys mogla to odezwij sie do mnie na [gg] ! A dokladniej chodzi o to, ze zarejestrowalam sie wczoraj w nocy jak tylko uruchomiiono rejestracje , jeszcze nie zdarzylam zawiezc dokumentow a na moim indywidualnym koncie pisze ze sie nie dostalam :> wie ktos cos na ten temat bo to troche dziwne?
hej! ja co prawda studiuje filologie ang ale punkty/opcje dodatkowe robie wlasnie na Amerykanistyce! moge ci powiedziec,ze zajecia sa bardzo ciekawe, wykladowcy z ktorymi ja mialam do czynieia maja poczucie humoru i dystans do swego przedmiotu! atmosfera bardzo przyjazna - wszyscy sie znaja i lubia! polecam! kadra to mlodzi doktorzy:)
Na dzienne sie nie dostalem, ale na zaoczne juz tak, i to hmm duzym fuksem :). Wiem ze chcą powiekszyc limit w tym roku do 50os. na zaocznych .

Good Luck

[gg]
www.mgg.pl
Ja sie dostalam na amerykanistyke zaocznie na UJ logowalam sie 8 sierpnia o 0:02 i na liscie bylam juz 15 ;)!
ja sie dostalem przeczytaj michalka
z tego byl podobniez test ja jestem na 2 roku i polecam te studia
Czesc mzoesz cos wiecej anpsiac o atmosferze studiow pzredmiotach itd wybieram sie -marzę o stduiach na MU w 2003r sie nie dostalam, ale próbuje znowu :)pozdrawiam Aga

moj email

[email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe