:(:(help!!!!! czy ja naprawde nie zdam matury:(

Temat przeniesiony do archwium.
hej! myslę, że nie zdam tej matury z ang. podstawowego. czy ktoś mogłby podać mi jakieś tematy na maturę ustną(ptoszę) i pisemną? Albo coś co może mi pomóc. Mam 2 godz. ang. w tygodniu i niezbt dobrze znam ten język zależy mi na tym zeby go zdać:(:(:(
to mój email [email]
i tak nie zdasz więc po co ci pomagać?!
sluchaj maturka z ang podstawowa nie jest trudna. nie patrza na poprawnosc gramatyczna (na ustnej) tylko chodzi o to by cos zrozumiec a poza tym wszystkie tematy dowiesz na swoich lekcjach:)
musisz udzielac informaji,
negocjowac
rel;acjonowac

i opisac obrazek

a pisemna to naprawde nie spotkalam osoby ktora by nie zdala!!!!
trzymam za ciebie kciuki
jak cos to pisz
pozdro:):):)
na pewno sciagniesz od kogos i zdasz...wystarczy tylko 30% a to nieduzo;]
Nie myśl tak. Weź się za powtórki. Kup dobre repetytorium. Jest ich w księgarniach sporo. Mnie podobają się repetytoria Donaty Olejnik wydane przez wydawnictwo LektorKlett, chyba już tu o nich pisałem. Są jeszcze repetytoria Oxfordu, Longmana i kilka innych. Jesli poświęcisz na naukę 60 minut dziennie zdasz śpiewająco.

Trzymam kciuki.
hej, nie martw sie o to czy zdasz, kup sobie za 6,99 ten zestawik i tak jak ja pocwicz sobie, a wtedy na pewno zdasz mature, zestawy sa bardzo przydatne, ja razem z kolezankami cwicze po 20-40 minut dziennie i po kilku tygodniach zaUWAZYLAM ze idzie mi coraz lepiej. powodzenia na maturze.!!!

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73055459

Pcheucia
Temat przeniesiony do archwium.