odpowiedzi

Temat przeniesiony do archwium.
ej macie dobre odpowiedzi na mature podstawowa z jezyka angielskiego??napiszcie mi prosze dobre odpowiedzi :)
napisz swoje - ja costam pospisywałam na chusteczke ale pewna to ja ich nie jestem i nie mozna sie nimi sugerowac hehe ;-p
Napisz co tam wymodziłaś ;D
ja też dziś pisalam probna, jak ktoś chce pogadac o odpowiedziach to mój numer 7[tel]gg, czekam :)
A czy moze pamietacie swoje odpoweidz z pierwszego zadania ze słuchu o tym aktorze?Ale się stresuje, bo wiem ze popełniłam kilka głupich błędów :( a tak mi zależalo żeby miec jak nalepszy wynik. W tej wiadomosci do kolegi zapomnialam jednego punktu, ale w sumei to jak go nawet dziwnym trafem nie zauwazyłam, ten dotyczacy poproszenia kolegi o wyprowadzenie psa na dwór
ja jeszcze tej matury nie pisalam :P bede ja pisac dopiero jutro i chcialam mniej wiecej wiedziec jakie sa odpowiedzi :) co bym mogla sobie pomoc w razie jakbym czegos nie wiedziala :)
Hi! Ja też bardzo proszę o odpowiedzi. Pliss. Z Wielkopolski jeśli ktoś takowe posiada. Będę bardzo wdzięczna. mój mail: [email]
Czesc! Pisalam dzis próbna z woj. slaskiego. Odpowiedzi znajdziecie na http://www.oke.jaworzno.pl/index.php?wybor=matura/prob_06/materialyzesm06 Pozdrawiam!
Temat przeniesiony do archwium.