Jutro mam ustny ROZSZERZONY !?!! POMÓŻCIE

Temat przeniesiony do archwium.
SIema . Mam pytanie , czy jesli na maturze z angielskiego bede nawiazywał kontakt , prowadzil dyskusję z egzaminatorami to moge liczyc na te 6pkt ? Chodzi mi o to , że te tematy są dość nieżyciowe i na większość z nich nie wiem co powiedzieć nawet po polsku ?? Coś powiem , ale pewnie kilka zdan nie wiecej ... Co dalej , przeciez to kur** nie moja wina , że nie wiem nic na ten temat , nie mam z tym tematem nic wspólnego ... Ten egzamin nie sprawdza wiedzy , tylko umiejetność "lania wody" w rozmowie ...

Nie umiem mówic o czyms o czym nic nie wiem:/ Nie mogli dać idioci tekstu do przetłumaczenia ?!?!!?

PS : DAWAJCIE LINKI DO MATERIAŁÓW POMOCNICZYCH DO MATURY USTNEJ Z ANGOLA ( ROZSZERZONY ) . Jakieś schematyczne zdania , bez kitu wszystko , bo mam ją jutrrrrrrrrrrrrrrrroooooooooooo !! Albo piszcie coś od siebie !
współczuje że już jutro macie ustny ja mam 21-ego
A z jakiego jesteś wijewództwa???
Mazowieckie , a co ? :/
to jest kur* egzamin maturalny, a nie test pierwszoklasisty. Właśnie nie chodzi o 'lanie wody', ale pokazanie, ze ma sie wiedzę na różne tematy i potrafi o tym opowiadać po angielsku.

odpowiem twoim językiem : po jakiego ch* wybrałeś poziom rozszerzony ?
Nie no to już nic ....mysłałam ,że może z innego
Temat przeniesiony do archwium.